Ilustrační foto: ingimage.com
Romantika v každém věku. Ano, jde to
10. 4. 2019
Večeře při svíčkách. Procházka při západu slunce. Perníkové srdce z pouti. Vzkaz na papírku nalezený v kapse kabátu. Tak se zpravidla chovají zamilovaní lidé. Kdo ze svého života takové romantické projevy nenechá vymizet, má obvykle pěkný vztah. A je jedno, jestli je mu čtyřicet nebo třeba sedmdesát let.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.4.2019 08:42
Líbí se mi když vidím staré páry které se drží za ruce, mají strach jeden o druhého a jsou šťastní že jsou spolu. Laskavé slovo a milý úsměv dokáží zázraky na obou stranách. Byla by velká škoda si to uvědomit ,když už není komu to projevit.
Lenka Capíková
11.4.2019 00:56
Můj názor podpořenej vlastní zkušeností je ten, že aby romantika fungovala ve vyšším věku, tak si partneři musí svůj vztah hýčkat, dělat si na sebe čas. Spousta lidí to nedělá a pak se k stáru diví, že vztah nefunguje, že se nudí, že si jich nikdo nevšímá. S mužem jsme spolu 38 let, synové už s náma nebydlí, takže jsme jen my dva a pes a pořád jsme štastní, pořád si na sebe děláme čas, pořád nás to spolu baví. Štastnej vztah nepadá z nebe, o ten se člověk musí starat a pak spolu můžete bejt i potichu, beze slov... prostě jen tak a víte, že to tam pořád je!
Jana Šenbergerová
11.4.2019 00:17
Vyvane-li romantická láska, nic nám přece nebrání v projevování laskavosti. Zapomněl na něco? Nevadí. Udělám to za něho a nedělám z toho drama, jak to mnohé ženy rády dělají. Příště jsem vděčná za to, že mi to oplatí. Také zapomínám, a víc než on. Laskavost lze projevovat mnoha různými způsoby. :-)
Karel Boháček
10.4.2019 11:18
Jsme romantici každým coulem, je to krásné, škoda, že život tak utíká a těch romantických chvil je málo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA