FOTO: autorka
Dlouho jsem v posteli byla, dnes jsem to už zabalila...
8. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
8.4.2019 13:58
Evko, ty se prostě nedáš :-) za prvé jsi zkrotila viry a bacily a ještě jsi nám dodala dodala elán a dobrou náladu :-) Díky :-)
Eva Mužíková
8.4.2019 13:32
Jejda, to je milé překvapení, díky Zuzko:))) Včera jsem žasla, jak je ta kachna chytrá. Čtyři prcky jí proud vody odnesl přes přepad /cca 1,5 m hloubka/ do strouhy. Nejdřív je volala, pak hup, za ní i ten poslední prcek a byla dole. Pak ťapi ťapi, přes skalku a cestu vedla svá kačátka zpět. Moc se mi to líbilo, opět jsem byla na měkko:
Marie Doušová
8.4.2019 13:21
Výborný start do světa poznání a krásného vnímání... Moc hezké snímky.Přeji hodně zdraví....******
Naděžda Špásová
8.4.2019 13:17
Já na básničky nejsem, ale tvoje si vždycky přečtu. Tu tvojí energii bych potřebovala. Ta moje ze mně nějak prchá a očka se mi klíží. Tak pozdravuj pejsky. :-)
Jana Kollinová
8.4.2019 13:04
Ten nejlepší závěrečný lék je procházka v přírodě a blahé účinky se dostaví. Podle fotografií jsi ušla pěknou dálku. Moc se mi líbí fotka kachny s malými kačenkami. Hodila by se do soutěžního kvízu - "hádejte kolik kačat na snímku vykročilo levou.." Přeji krásné dny a dobré světlo.
Zuzana Pivcová
8.4.2019 11:05
Evčo, to se muselo hned vydat, protože Tvé verše určitě spraví náladu mnoha lidem, jako se to stalo i u mě. Na tohle jsi formát!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA