Sokola zavolej!
ilustrační foto: pixabay.com

Sokola zavolej!

11. 4. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František MENDLÍK
S tou paní vedoucí jsem pak sloužil třináct a půl roku. Lezli jsme si na nervy a nakonec z toho bylo takové skoro platonické manželství. S hádkami, stížnostmi i smiřovačkami. Druhý rozvod v roce 2017 byl už definitivní. Kdyby se poskládaly všechny povídky z prodejny do knihy, byla by paní Světlana hlavní hrdinkou.
František MENDLÍK
Paní Zdenko, to není horor, to je všechno pravda!
František MENDLÍK
Zuzanko tohle se odehrálo v roce 2005, tedy na počátků mé důchodové anabaze. Ale čím jsem byl, tím jsem byl rád. A snad ještě budu.
Zuzana Pivcová
Myslím, Františku, že tohle si snad nezasloužíte, nechat se takhle štvát. Doufám, že už je to minulost.
Dana Puchalská
Dost dobrý....... Služby v hotelu jsou vždy tak trochu dobrodružství.
Jana Kollinová
Článek se mi líbí jako všechny, které pan František na portálu i60 zveřejnil. Autor promine, ale čekám, jestli se neobjeví Pátek. Pokud se nemýlím, dnes je čtvrtek tak mají čtenáři příležitost vnímat článek tak jak je autorem myšlen, nepřežvýkán Avatarem.
Zdenka Soukupová
Pane Františku, to je skoro horor!☺

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%