Foto autorka
Fotoreportáž: Mariánská skála
8. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
10.4.2019 07:41
Nadi, krásný příspěvek a seznámení nás s místem, které má moc hezké jméno. Mariánská skála :-) Pěkné fotky. Jinak jsem Ti sem psala včera nějak dopoledne, ale text tu není, tak jsem asi nebyla přihlášená??? tele... *****
Alena Vávrová
9.4.2019 16:22
:-) ta hora s vysílačem blízko Ústí n.L. je samozřejmě Buková, jen moje hlava byla zrovna dubová...i když Dubová h. také existuje - tady u nás nedaleko Dubé.
Soňa Prachfeldová
9.4.2019 08:06
Okolí Ústí je nádherné ,když to člověk pozná změní i mínění o těchto městech, moc hezké Naděnko. Tvoje pěkné fotky dokazují ,jak je u nás také krásně
Alena Vávrová
8.4.2019 20:36
Díky za seznámení s touto lokalitou. Ústí se za mnoho let změnilo a ty pohledy shora jsou místy dechberoucí. Potěšil mne pohled na řeku a nový most a na Krásné Březno, tam mám milou kamarádku. Bydlí ve věžáku a vždy mne fascinují snad tisíce světel v noci na protějším břehu Labe a za dne pohled směrem k Dubové hoře.
Marcela Broumová
8.4.2019 17:38
Naďo, díky, že ses podělila. Ano, výlet se mi líbí. A rozesmála mě Eva s reakcí na pejska.
Marie Měchurová
8.4.2019 16:05
Hezká fotoreportáž. Okolí Ústí je nádherné, zvlášť pro nás Moraváky je to zajímavá podívaná. Jezdíme už víc jak dvacet let vlakem za dcerou, zetěm a vnoučatama do Děčína. Od Litoměřic hledím vždy z okna s nosem na skle. Bohužel, z Ústí znám jenom nádraží, ale už je v plánu Střekov a lanovka na vyhlídku. Vrabinec a Velké Březno už jsme si prošli. Fotky voní jarem...
Eva Mužíková
8.4.2019 13:46
Také mne hned napadlo, že by se některé hodily do soutěže. --- Krásná fotoreportáž, ta skála je až hrůzostrašná. Pejsek po povelu _ zůůůstaň hezky pózuje. :))) Umíš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA