ilustrační foto: pixabay.com
Ischias s Milošem
12. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
15.4.2019 19:17
Není blokáda jako blokáda. Liší se tím, co po nich zbude. Žijete, píšete, byla zanedbatelná ... :-)))
Marie Doušová
13.4.2019 10:16
Vše jednou přejde a proto vždy s kočkou do světa na zádech....která hřeje....
Marie Faldynová
13.4.2019 07:38
Také mě blokáda připravila celoživotní zážitek. Od té doby si chráním záda proti prochladnutí. Ve dne přikládám záda k radiátoru topení, v noci mám u zdi v posteli polštář. Při spaní na boku hřeje. Jednoduché, příjemné, účinné!
Danka Rotyková
12.4.2019 20:47
Pane Miloši, pobavil jste mě, díky. S blokací páteře, uskřípnutým nervem a nevím čím ještě jsem si jako mladá užila. To než jsem pochopila, že mi opavdu nic jiného nezbyde, než začít cvičit. Až Vás ta bolest přejde, zkuste to. Jo a v mikrovlnce je lepší nahřát např. rýži, pohanku nebo sůl apod. Pak dát třeba do staré ponožky, ...
Zuzana Pivcová
12.4.2019 19:28
To je určitě jen nějaký vtípek Vašeho zdraví. :-D Vzpomeňte si na cestu do Peru atd. A určitě pojedete zas.
Dana Puchalská
12.4.2019 14:47
Blokáda udělala radost si myslím nám všem. A pobavila jsem se. :-) :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA