Věra Křesadlová: Krásná léta v Semaforu
FOTO: Tomáš Zezulka, ČTK

Věra Křesadlová: Krásná léta v Semaforu

26. 4. 2019

Léta vystupovala v divadle Semafor, hrála ve slavných filmech jako Intimní osvětlení, Žert, Skřivánci na niti či Homolka a tobolka. Také byla druhou ženou Miloše Formana, s nímž má dva syny. Dnes je zpěvačka a herečka Věra Křesadlová mnohem víc výtvarnicí.

herci rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
K nám do bazárku se zase chodívala pí Křesadlová dívat, jestli tam někdo nepřinesl staré litinové stojany k lampám, které by se daly použít. A v Semaforu jsme byly s kamarádkou minulou středu na představen MeToo, líbilo se nám a bylo milé vidět po letech pana Jiřího Suchého, který je dnes legendou a pořád skvělý :-)
Soňa Prachfeldová
Jo jo to byly doby a hudba našeho krásného mládí, má paní Věra krásné vzpomínky. Pana Suchého obdivuji - je neuvěřitelný.
Marie Doušová
Hezké vzpomínání.
Svatava Páleníková
Paní Křesadlová, musíáte mít na Semafor krásné vzpomínky. Líbí se mi také vaše druhá vášeň - ty lampy. To jsou opravdu umělecká díla. A ještě funkční. Úžasné.
Libor Farský
Také rád vzpomínám...
Antonín Nebuželský
Dobré, příjemný rozhovor. Vždycky když paní Věru zahlednu, vzpomenu si, jak jsem za ní stál ve frontě vTuzexu, když jsem si kupoval první džíny :-)
Zuzana Pivcová
Léta utíkají. Také si paní Křesadlovou pamatuji z filmu Konkurs, při jehož natáčení se zřejmě seznámili s panem Formanem. Jejich synové jsou umělecky nadaní, líbí se mi jejich divadlo.
Jitka Hašková
Hezký rozhovor.
Danka Rotyková
Také si spíš vybavím se jménem V. Křesadlové krásnou brunetku, za kterou se otáčí všichni muži. Ale jeji lampy jsem viděla a jsou moc hezké, ty patří té pohledné dámě na titulním obrázku. Z jejího vyprávění mám příjemný pocit, jako by to byla letitá známá, skoro ze sousedství. To je bezvadné.
Naděžda Špásová
Pí Křesadlová dělá krásné lampy. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%