FOTO: Tomáš Zezulka, ČTK
Věra Křesadlová: Krásná léta v Semaforu
26. 4. 2019Léta vystupovala v divadle Semafor, hrála ve slavných filmech jako Intimní osvětlení, Žert, Skřivánci na niti či Homolka a tobolka. Také byla druhou ženou Miloše Formana, s nímž má dva syny. Dnes je zpěvačka a herečka Věra Křesadlová mnohem víc výtvarnicí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
15.4.2019 12:43
K nám do bazárku se zase chodívala pí Křesadlová dívat, jestli tam někdo nepřinesl staré litinové stojany k lampám, které by se daly použít. A v Semaforu jsme byly s kamarádkou minulou středu na představen MeToo, líbilo se nám a bylo milé vidět po letech pana Jiřího Suchého, který je dnes legendou a pořád skvělý :-)
Soňa Prachfeldová
10.4.2019 15:05
Jo jo to byly doby a hudba našeho krásného mládí, má paní Věra krásné vzpomínky. Pana Suchého obdivuji - je neuvěřitelný.
Svatava Páleníková
6.4.2019 10:39
Paní Křesadlová, musíáte mít na Semafor krásné vzpomínky. Líbí se mi také vaše druhá vášeň - ty lampy. To jsou opravdu umělecká díla. A ještě funkční. Úžasné.
Antonín Nebuželský
6.4.2019 07:33
Dobré, příjemný rozhovor. Vždycky když paní Věru zahlednu, vzpomenu si, jak jsem za ní stál ve frontě vTuzexu, když jsem si kupoval první džíny :-)
Zuzana Pivcová
5.4.2019 20:45
Léta utíkají. Také si paní Křesadlovou pamatuji z filmu Konkurs, při jehož natáčení se zřejmě seznámili s panem Formanem. Jejich synové jsou umělecky nadaní, líbí se mi jejich divadlo.
Danka Rotyková
5.4.2019 18:21
Také si spíš vybavím se jménem V. Křesadlové krásnou brunetku, za kterou se otáčí všichni muži. Ale jeji lampy jsem viděla a jsou moc hezké, ty patří té pohledné dámě na titulním obrázku. Z jejího vyprávění mám příjemný pocit, jako by to byla letitá známá, skoro ze sousedství. To je bezvadné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA