FOTO: autorka
Vycházkové Kostomlaty a Sukoslav
2. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.4.2019 23:05
Tak toho mloka skvrnitého mohu potvrdit. Jezdili jsme na houby do okolí Milešova a často jsem mloka viděla při hledání hub. Později najednou zmizel a já se dočetla , že za to mohl kyselý déšť, který měnil pH půdy a mlok to nesnášel. Nevím, zda se tam teď zase vrátil, já už to zkontrolovat nemohu.
Jana Šenbergerová
3.4.2019 13:46
Tak jsem chvíli zírala a marně hledala ty kočky. :-)) Chobotnici jsem ovšem nepřehlédla. Ráda se s tebou procházím krásnou českou krajinou ...
Věra Zajíčková
2.4.2019 22:38
Krásné fotky,dnes jsem tam chtěla vyrazit,ale nakonec jsem zvolila Oltářík.Vídám tu často příspěvky z Č.Střed.,dnes jsem potkala na zřícenině paní s foťákem a dokonce jsem se jí zeptala,zda sem nepřispívá.Prý ne,ale docela jsme si o turistice popovídaly.
Anna Čípová
2.4.2019 21:21
Dík za krásnou procházku. Ali, fotografie nemají chybu, jen to rámování táhne oči. Ale je to jen můj pohled.
Dana Kolářová
2.4.2019 18:07
Dnes vycházka známou krajinou v přírodě a vycházka neznámou krajinou u PC, slunce, fotky. Byl to krásný den.
Elena Valeriánová
2.4.2019 17:31
Jako vždy i tentokrát obdivuji tvoje místopisné znalosti. A fotky, jako bych šla s vámi. Je to bezva podívat se do míst dosud nepoznaných.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA