ilustrační foto: pixabay.com
Letní pozvání do Dobrušky
2. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Marková
17.4.2019 17:32
Paní Jitku Haškovou nechci strašit, ale hlásí se hodně lidí, budou se snažit zajistit i jiné ubytování. Samotnou mě překvapilo, jak velký je zájem a už se uvažuje o příštím ročníku. Álo Vávrová jsi na setkání přihlášená bez ubytování, to máš u mně.
Růžena Marková
4.4.2019 07:13
Hanko doufám, že se nám podaří pro vás připravit zajímavý program.Těším se na vás.
Růžena Marková
3.4.2019 12:35
Jitka Hašková se ptala, zda by mohla mít pokoj sama, je to možné, ale byl by příplatek. Nejsem si jistá, ale mám dojem, že je 200 kč. Na pevno to nevím, protože jsou slevy na ubytování zhruba 100 kč, což je snídaně v podobě švédských stolů.
Růžena Marková
3.4.2019 12:29
Nevím jak veliká je zásluha pna předsedy, toho jsme už dva měsíce neviděli, ale za dobrou práci vděčíme především paní Moravcové. Ostatní členové přijdou s nápady ty se na slovíčku zpracují a paní Moravcová zařídí.
Chtěla jsem vás informovat o ubytování, cena za nocleh je 500 kč se snídaní.
Hana Rypáčková
3.4.2019 08:50
To je prima, že váš klub hezky pracuje. Já v srpnu jsem hlídací babička.
Soňa Prachfeldová
3.4.2019 07:21
Růženko váš klub tedy v Dobrušce jede bezvadně. Máte dobrého předsedu.
Marie Seitlová
2.4.2019 21:00
Růženko, lákavá nabídka, ale bohužel jedu se seniory na pobyt v Tatrách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA