Foto: autorka
Co dokáže zahrádka
2. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.4.2019 23:08
Já už mám zahrádku jen na balkoně a i ta mi dá někdy zabrat. Mívala jsem zahrady dvě, jednu doma a jednu na chalupě. Ráda na to zahradničení vzpomínám.
Marie Doušová
4.4.2019 08:45
Děkuji za Vaše komentáře a přeji Všem hodně zdraví a prožití hezkého jara.
Věra Lišková
3.4.2019 09:25
Na společné zahrádce, se nikdo neměl k rytí záhonů. Já vám ukážu, že to jde, myslela jsem si a dala se do toho tak urputně, až mi rozbolela ruka. To nic, do zítra to přejde, doufala jsem, ale skončila jsem s bolavou rukou u ortopeda, který řekl, že je to tenisový loket. Na zahradě pracuji ráda, ale už to nepřeháním.
Soňa Prachfeldová
3.4.2019 07:28
Zahrádka je nádherná věc ale musíme opatrně ,naše záda již mají něco za sebou a být dlouho v předklonu, tak mám také starosti se narovnat.
Eva Mužíková
2.4.2019 22:35
Pro mne je nejhorší práce v takovém polopředklonu, takže všude tam, kde to jde, si u práce na zahrádce kleknu. Mám dokonce takové návleky, nemusím podložku stále posunovat. Pro mne je velmi těžké včas přestat, protože práci na zahradě mám moc ráda.
Danka Rotyková
2.4.2019 21:20
Podobnou situaci s blokací páteře, plotýnkami atd. jsem před lety zažila vícekrát. Pak přišlo varování v podobě delší nemoci a teprve tehdy jsem se vzpamatovala a začala být na své zdraví opatrná. Zahrádka nezahrádka, nejsme přece všichni stejní.
Alena Vávrová
2.4.2019 15:05
Jj, taky mi to už nejde jako dřív, ale zatím zádíčka upozorňují jenom "jemně" a stačí se do druhého dne zvetit. Aspoň obden jiná aktivita - kolo, procházka, fotovýlet. A každý měsíc masáž ;-)).
Naděžda Špásová
2.4.2019 15:01
My, když jsme začali jezdit na zahradu, tak já jsem skončila na manografu, protože mě dost bolely prsa. Sestra se mně zeptala, jak mě to bolí a pak, jestli máme zahradu. Prej, jestli jsem hrabala, když jsem řekla, že jo, tak se usmála a řekla, že to nesmím. A bylo vymalováno. Marie, holt už nejsme žádné ranní rosy. Tak radši si dávejte pozor. Přeji vám rychlé uzdravení. :-)
Jana Šenbergerová
2.4.2019 14:37
Takhle mě dovede zničit i odpoledne při jarní práci na balkonové zahrádce, ale pak už se až do podzimu jen kochám krásou kytiček a pochutnávám si na lesních jahůdkách. O zalévání se stará můj "zahradník". Letos to nebudu přehánět, záda mě zlobí i bez práce. Ať je vám co nejdřív líp nebo raději hned dobře.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA