Foto autorka
Fotoreportáž: Pracovní sobota
1. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.4.2019 07:45
Máš to moc hezké Naděnko, zahrada je také můj veliký koníček a kytky vytahuju očima. Tak ať nám to roste ku zdraví a kráse.
Anna Čípová
2.4.2019 21:46
Přeji mnoho krásných dnů strávených na zahradě. Souhlasím, že jaro nasadilo závratné tempo.
Alena Vávrová
2.4.2019 12:52
Zahradu máme velikou, syn občas porve hodně práce a pak zas dlouho nic. Zahradníci nyní vrhnou své síly na založení zahrady u nově postaveného domku dcery. Je to nikdy nekončící práce, když to má trošku vypadat. Někde začnu a když jsem na konci, mohu znovu ;-)), ale to my zahradníci známe a počítáme s tím...Máte to tam Naďo pěkné a s výhledem, ale o to těžší, že to je ve svahu.
Alena Tollarová
1.4.2019 21:44
Já jsem ostuda. Záhonům moc nedám ani v sobotu ani jindy. Ohýbání mi nedělá dobře. Spíš trajdám po okolí a vrátím se na zahrádku ke grilu :)
Elena Valeriánová
1.4.2019 21:07
Dnes je toto první článek, který jsem si přečetla a už je přitom večer. U nás toho zatím tolik nekvete, jen zlatice kvete tak nádherně jako u vás. Tak ať nám ty naše zahrady dělají radost a foť, hezkých fotek není nikdy dost.
Zuzana Pivcová
1.4.2019 18:29
Máte v pronájmu krásnou zahradu. Já bych potřebovala, aby mi někdo pronajal alespoň truhlíky za okno, když nemám ani balkon.
Věra Ježková
1.4.2019 16:09
Naďo, tvé fotky ze zahrádky mě potěšily. Práce tamtéž by mě ale nebavila. Radši bych třeba natírala plot. :-)
Eva Mužíková
1.4.2019 10:02
Tak to tedy máš hodně krásné práce za sebou, ale hlavně před sebou. Toto období mám moc ráda, těším se co kde vystrčí lístky, podléhám nabídkám v zahradnictví, sázím a pak obcházím a kochám se. Musí tam u vás být moc hezky, mám ráda kombinaci dřeva a kamene. Potěšila jsi i mne, hned je mi v posteli lépe.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA