
Ilustrační foto:pixabay. com
Domácí šalvějové bonbóny
1. 4. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
2.4.2019 16:44
Dano budou Velikonoce - napiš nám (laikovi kuchařce) nějaký jednoduchý recept na mazanec.
Věra Ježková
1.4.2019 16:25
Selbei – bonbony, o nichž píše Zuzka, mají např. v drogerii dm. Já si tam kupuji rakytníkové – bez cukru.
Naděžda Špásová
1.4.2019 15:40
Danko, dobrý, zatím mi stačí sirup z rýmovníku. Šalvějové cucavé bonbóny si kupuju v lékárně. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
1.4.2019 12:47
Recept určitě vyzkouším, mám šalvěj zasazenou v truhlíku a počkám jak trochu vyroste.
Eva Mužíková
1.4.2019 10:17
Dobrý a zajímavý návod. Já si šalvějové bonbóny kupují, moc mi chutnají.
Zuzana Pivcová
1.4.2019 09:31
Pamatuji si pouze jakési Salbei -německé bonbóny, ale domácí šalvějové karamely, to je mi novinka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA