Foto: autorka
Bulharsko - to není jen moře
3. 5. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.5.2019 22:19
Marie, smekám a děkuji za sdělené zážitky a nádherné fotky. Ve stanu odmítam spát celý život, natož pod širákem mezi medvědy:)))))
Helena Přibilová
4.5.2019 18:29
Bulharsko je zemí netušených zážitků. Nádherná příroda, starobylé památky, tradiční venkov a k tomu vřelost místních lidí ji předurčují k tomu, aby se stala vyhledávanou destinací.
Alena Vávrová
4.5.2019 16:02
Jedním slovem - obdivuhodné! V Bulharsku jsem byla 2x s rodinou u moře - jeli jsme tam vlakem, takže nějaké ty hory jsem viděla aspoň z dálky.
Marie Měchurová
4.5.2019 09:17
Jiřina V. - tu jedenáctou fotku jsem měla asi u článku Moje energie. Chtěla jsem se přesvědčit, fotky někam zmizely..Na té osmé je manžel s batohem, tu jsem asi nikam nedávala..
Anna Čípová
3.5.2019 17:00
Obdivuji odvahu a schopnost poradit si v každé situaci. Fotodokumentace parádní. Už se těším na pokračování.
Jana Šenbergerová
3.5.2019 16:55
V Bulharsku jsem nikdy nebyla a už ani nebudu. Kdysi by se mi tam v horách určitě líbilo. Jste dobří.
Eliška Murasová
3.5.2019 12:54
Moc zajímavá a náročná cesta. Marie, jste statečná a velmi zdatná turistka.Bezva fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA