Ilustrační foto: pixabay.com
Pacientský příběh: Umělý vývod ji vrátil do života
7. 4. 2019Miluje lyže, moře a má velkou rodinu. Pracuje jako zdravotnická konzultantka a baví ji to. Nicméně kupa problémů, které musela za posledních dvacet let zdolat, dosahuje výšky Mount Everestu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
9.4.2019 06:08
Článek jsem četla. Ale musela jsem si četbu rozdělit na několik dílů. Šel mi z toho mráz po zádech. Moje bývalá kolegyně tuto bitvu před 30 lety bohužel prohrála. Bylo jí 35 let. Je víc než dobře, že medicína pokročila. Držím palce a smekám pomyslný klobouk.
Zuzana Pivcová
8.4.2019 10:06
Jednu statečnou tu na portálu také máme, vyprávěla nám to před lety, ale nebyla samozřejmě tak mladá jako paní z tohoto příběhu. Vážím si nesmírně každého, kdo dokáže takhle žít, včetně jeho blízkých.
Soňa Prachfeldová
7.4.2019 23:26
Teď jsem takový silný příběh četla s pohnutím. Měla jsem velmi dobrou známou, která už bohužel není mezi námi, měla také umělý vývod a byla nesmírně statečná. A lidé co jsou poměrně zdraví se utápí v žabomyších válkách a malichernost ech. Rodina a pud sebezáchovy, touha žít dokáží někdy udělat divy.
Oldřich Čepelka
7.4.2019 20:25
Úžasný příběh, který jsem si přečetl s tlukoucím srdcem! Sice „každý má něco“, ale toto je naprosto mimořádný sled událostí a zdravotních stavů. A to ještě v rozmezí od 16 do 35 let. Co tu pomáhalo? Neuvěřitelný pokrok medicíny, výborný současný životní partner, ale především – aspoň doufám: nekonečná chuť žít, překonat to, nebo aspoň to, že nu se říká „aktivní adaptace“. přizpůsobím se tomu, co nemohu změnit, a to tak, abych měl pokud možno ještě pořád kvalitní život. Škoda že tu nepíšete o tom, zda a jak s tím Vlaďka bojovala. Podle příběhů, které znám, je nejdůležitější chuť vyhrát, poprat se, nevzdat, ujistit se, že to zas bude dobré, prostě především si pomáhat sama. Moc by mě zajímalo, jak V. celá ta léta s nemocí a jejími zákeřnostmi prožívala. Můžete mi napsat i přímo – oldrich.cepelka@tima-liberec.cz. Moc díky za tenhle článek s dobrým koncem!
Marie Doušová
7.4.2019 12:59
Dojemný příběh a přeji hodně zdraví. Ještě hodně krásných dní a porozumnění od přítele.
Hana Nováková
7.4.2019 08:42
Smutné, ale ze života, snad už to bude jen a jen dobré .... hodně zdraví a pevnou vůli
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA