62letá Olga Višniarová jezdí na elektrokole patnáct kilometrů do práce. Foto: Archiv
Pacientský příběh: S cukrovkou a nemocnými klouby teď závodí s kluky
28. 3. 201915 kilometrů za prací jezdí soudní znalkyně Olga většinou na kole. Odmalička se ráda hýbala a už jako dítě byla nadšenou gymnastkou. Pak ale nastaly zdravotní komplikace: cukrovka, borelióza a poškozené klouby si vybraly své. Ale 62letá Olga Višniarová se nevzdává a pořídila si elektrokolo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
28.3.2019 20:02
Vážím si lidí, kteří nesloží ruce do klína, ale jedou dál, snaží se a je pro ně život daleko lepší, než sedět doma a pozorovat, jak se jim zdraví horší.
Danka Rotyková
28.3.2019 18:54
Ke stejné diagnóze jsem nezvolila elektrokolo, ale chůzi. Na kolo musíte mít v pořádku ruce, což je v rozporu s bolestí karpálních tunelů. Navíc se lékařům nelíbí otřesy, kterým se při jízdě venku nevyhnete, a proto doporučují rotoped. ???
Dagmar Bartušková
28.3.2019 09:48
Článek mě zaujal. Moje babička, které vlastně osud dopřál být jen matkou, odešla z tohoto světa mladá. Také onemocněla cukrovkou, nastalo kóma, a lékař přišel, až když už se nedalo nic dělat. Pro její holky - i mou matku, to byl nejhorší den jejich života. Kdyby to bylo dnes, tak by babička ještě žila. Važme si života. Hlavně nefňukat kvůli každé blbosti a nelitovat se.
Karel Boháček
28.3.2019 09:07
Kolo bych si taky nechal líbit. Boreliozu, kyčel i záda mám taky v p....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA