Ilustračmí foto: pixabay.com
Moje energie - Energie, bez které to nejde
26. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
6.6.2024 07:55
A tak to je, ať tomu věříme, nebo ne. Jsem ráda, že mě na toto poznání připravil dědeček, ve své době pokládaný za podivína. Vyznal se v bylinách a když zemřel, dál nám o tom vědět. Tatínek sice nešel v jeho stopách, ale leccos věděl a mně to neuniklo. Díky tomu chápu, jak funguje kvantová fyzika, i když se v té školské neorientuji. Zpětně děkuji za podnětný článek. Každý jemu podobný mě potěší.
Blanka Lazarová
19.4.2022 18:49
Jiří, výborný článek. Ale hlavně je srozumitelně a příjemně napsaný. Ne každý toto umí. Mnozí jsou s takovými informacemi protivní , nepochopení, zesměšňováni, ....ale to už jsme někde jinde. Záleží i na osobnosti toho kterého člověka, třeba aby se s tím nevnucoval. Vy jste to uvedl velmi bravurně. Díky.
Eliška Murasová
27.3.2019 10:40
Jiří, výborný článek! Mám kamarádku, která se zabývá čínskou medicinou, vím na sobě, že to funguje.
Hana Rypáčková
27.3.2019 07:44
Beru to, proto jsou doteky tak důležité.A když život visí na vlásku, je to ten poslední vlásek, tato energie pro vše živé.
Soňa Prachfeldová
27.3.2019 06:56
Vědomě i nevědomě vnímám pozitivní energii všemi smysly , hlavně že se nám nabízí v různých podobách a pomáhá nám.
Lidmila Nejedlá
26.3.2019 23:43
Tak jo, Jirko. Přeji ti ty nejteplejší barvy ve tvé auře. A kočky jsou prima.
Dana Puchalská
26.3.2019 15:28
Každý máme svůj způsob, jak dobít baterky. A to je přeci víc než dobře, ne?
Jitka Caklová
26.3.2019 12:01
Jiří, moc dobře jsi to napsal. V podobném duchu jsem na téma Moje energie napsala první článek, nebo alespoň jsem se o to snažila :-) Mám připravený ke zveřejnění druhý, ale stejně jako u prvního, tak ani u druhého, žádný velký ohlas nečekám :-)
Jana Kollinová
26.3.2019 11:43
Zajímavý článek. Najde se soutěžící, který přispěje s dalším dosud nezmíněným zdrojem energie nebo pan Libánský tématický kruh skvěle uzavřel?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA