FOTO: Marcela Pivcová
Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál
26. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
1.4.2019 22:53
To je milé pozvání. Datum mám červeně zakroužkované . Těším se na všechny, které tam potkám. Těším se na atmosféru, která bude určitě úžasná . A moje srdce se nemůže dočkat nádherných Zuzčiných veršů a podmanivé hudby pana Lubomíra. Bude to velký svátek, nejen pro oslavenkyni, ale pro nás, pro všechny. Moc se těším.
Jana Šenbergerová
30.3.2019 23:32
Za pozvánku moc děkuji a věřím, že recitál bude i beze mne krásnou oslavou Zuzčiny nádherné poezie. Ať to panu Müllerovi hezky zpívá a všichni, včetně oslavenkyně, si oslavu pěkně užijí.
Hana Švejnohová
29.3.2019 11:35
Ježišmarjá děti zlatý, nemůže to být dřív????? Já jsem právě dostala nástup do Lázní Bohdaneč na 16.dubna!!!! Ale zkusím si procedury na úterý 30.dubna objednat tak, abych mohla přijet aspoň na otočku... Nechtěla bych si totiž tuhle příležitost nechat ujít...
Lubomír Müller
28.3.2019 09:42
Děkuji vám všem za tu spoustu komentářů a vyjádření podpory. A také za chválu, rozdělíme si ji se Zuzkou rovným dílem. A těšíme se na vás, kteří budete moci přijít a strávit se Zuzaninými texty a s mými melodiemi příjemnou (vynasnažím se, aby byla příjemná) hodinku a nějaké ty minuty navíc..... Mějte všichni pěkné jarní dny a buďte co nejvíc v pohodě.
Květuše Pinkasová
27.3.2019 22:47
Zuzko, poslouchali jsme s Pepou ráno, já ještě znovu večer a není to naposled. Budu 30.4. vzpomínat!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA