FOTO: autorka
Byla jsem při tom a velmi ráda, aneb "Úsměv zadarmo"
26. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.3.2019 20:11
Bertíku, hm hm, ach Ty jsi úžasná !!! Evko, majitelka útulku je určitě šťastná, že jsi u nich. Tolik práce, co jsi už vykonala , nemám slov, púro Tebe je to nabíječka viď. Proč jsi to nedala do " Moje energie" ? Smekám opravdu v úctě před Tebou - jo a navíc Ti to fakt moc sluší - jako psovi uši :-)
Eva Mužíková
26.3.2019 19:59
Ájo, pro želvy mám v chladničce zelnou hlávku, příště jí do tomboly dáme:))))
Eva Mužíková
26.3.2019 19:56
Lidičky, přiznám se, že jsem neměla v úmyslu tento článek psát, měla jsem trochu obavy z toho, že vás akce PLES nezaujme. Nadička mne "nakopla "a nyní jsem opravdu moc ráda, že jsem dala na její názor. Děkuji vám všem za milá slova, je to pro mne , jak s oblibou píši - pohlazení na duši..
Dagmar Bartušková
26.3.2019 19:52
Evo, pózováni bylo parádní, seklo vám to. No a ta fotka s Májou - taky super! Marně jsem prohlížela tombolu, jestli by tam také nebylo něco pro želvy. :-)
Alena Várošová
26.3.2019 17:48
Skvělé fotky a ten úsměv zadarmo Ti Bertice moc slušel,ani se nedivím,že lidi se za Tebou vraceli zpět,pro ten další!!!
Alena Várošová
26.3.2019 17:44
Evi,perfektní příprava,svědomitost,,úslužnost,ochota a zápal pro takovou věc do konce skvělé akce.Bylo tu už vše psáno a já mohu jen se vším souhlasit.Jsi obětavá a přeji ti dlouhá léta v s pejsky v prostředí,které tak miuješ.Skvělý počin, takových lidí je opravdu málo.
Hana Rypáčková
26.3.2019 17:19
Evo, jsi dobrá a moc ti to sluší. Dobrý počin. Povedlo se to, viděla jsem FB i video z přehlídky pejsků.. Určitě se i Voříškiáda povede.
Elena Valeriánová
26.3.2019 17:06
Evo jsi hvězda!!!!!!!!! Obdivuji tvůj elán a zápal pro dobrou věc. A ještě něco, dokázala jsi, že když se chce tak to jde. Překonala jsi smutek a ... prostě STO * za tvé aktivity. Zřejmě tam máte velmi dobrý kolektiv, když jste dokázali připravit tak skvělou akci.
Naděžda Špásová
26.3.2019 16:00
No vidíš, že se to líbí. Kdo by už měl takovou věc zveřejnit, když ne ty, obětavá psí a kočičí máma? Evi, co děláš je něco, co by každý nedokázal. Měli jste to tam opravdu moc hezké. Držím palce, ať se ti vaši pejsci a kočičky dostanou jen do dobrých rukou. A hlavně, ať ti ta tvoje energie vydrží ještě hodně dlouho. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA