Byla jsem při tom a velmi ráda, aneb "Úsměv zadarmo"
FOTO: autorka

Byla jsem při tom a velmi ráda, aneb "Úsměv zadarmo"

26. 3. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Evi, jsi skvělá. Pejskové a kočičky jsou úžasný zdroj energie. Na tancování nejsem.
Dana Puchalská
Kde mám ten klobouk, abych mohla smeknout? Evko, paráda. A všichni jste byli fakt "kocouři i kočky". Zkrátka a dobře, seklo vám to tam všem.
Libuše Křapová
Evko, jsi nezmar :-)
Alena Tollarová
No jasně, že paničce to taky slušelo! Evo, máš můj obdiv, jsi opravdu nezmar.
Jitka Hašková
Evo skláním se před tebou. Jsi úžasná.
Anna Potůčková
Evi, určitě ta příprava byl záhul, jak se u nás praví. Ale udělali jste všichni to správné pro Vaše útulkové pejsky. Kéž by jich v těch útulcích ubývalo a nacházeli vždy jen hodné páníčky!
Danuše Onderková
Evi super, jsi nezmar a jak jsme v radiu Čas řekli, my seniorky jsme nezmaři k neutahání :)))
Zuzana Pivcová
Ty jsi opravdu všelidská energie! Snad to aspoň někdo ocení, i když vím, že to není ten pravý důvod, proč to všechno děláš. Držím Tobě i zvířátkům packy.
Alena Vávrová
Evko, to bylo úžasné nasazení, máš můj obdiv! Přeji hodně zdraví k tvému konání ♥.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%