FOTO: autorka
Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách
28. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
1.4.2019 08:42
Soni, díky i za vítězný příspěvek o energii. Také se nerada loučím se starými knihami ať už jako čtenář či knihovnice.
Dana Kolářová
29.3.2019 18:07
Paní Hašková, každý má dobíjení energie jiné. I mne příroda nabíjí, stačilo přečíst článek na odkazu.
Lidmila Nejedlá
28.3.2019 23:49
Danuško, sama jsi jak kniha, plná moudrosti, poučení, zábavy, prostě plná energie. Tak tě znám.
Danka Rotyková
28.3.2019 19:27
I když nejsem taková čtenářka jako Vy, Dano, knížky miluji. Je to zvláštní, že jsem od dětství cítila pevné spojení s knihou, i když jsem to v naší rodině nevídala. Jsem pragmatik a také jsem se několikrát stěhovala. Takže jsem si vždy ponechala jen své miláčky. Nové knížky si raději vypůjčím v knihovně a s radostí je zase vrátím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA