Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách
FOTO: autorka

Moje energie: Toulky za knihou v knihovnách

28. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Nádherné dobíjení knihami, ať doma, či v knihovně - dělat práci a milovat ji a čerpat z ní, co víc, si člověk může přát ? A takové štěstí Ti moc přeji !Chodím do naší knihovny a přiznám, že některá četba, nebo všelijaké braky, to bych hned vyřadila. Mám také tolik knih a kam s nimi, když je mám ráda a vždy mi dokáží věrně připomenout období, ve kterém jsem si je pořizovala.
Marcela Broumová
Dano, souzním a přikyvuji. Žiju ráda ve světě knih. Díky i za popsání prostředí v Irsku.
Dana Kolářová
Aleno, díky moc. Co se starými knihami řeší i knihovny všech velikostí neboť vyřazovat se musí, aby se vešly ty nové. A knihovny, hlavně ty obecní, bohužel velkými prostory nedisponují.
Dana Kolářová
Zuzano, děkuji a knihovnická práce mně naplňuje dodnes.
Eva Mužíková
Anna Čípová
Danko, krásné vyznání knihám.
Alena Tollarová
Ty a knížky neodlučně patříte k sobě, takže článek o energii logicky nemohl být o ničem jiném než o knihách. Moc Ti to sluší. My teď jsme v situaci, kdy řešíme, co s knihami z vyklízeného bytu a to tedy není žádná radost, když je bohužel nikdo nechce.
Hana Nováková
V knihách je hodně moudra, pro někoho i hodně energie a je třeba ji využít.
Anna Potůčková
Také jedno řešení, z čeho čerpat energii - já sama sice moc nečtu, ale pokud je nějaký zajímavý titul, jako např byla kniha BEZ DCERKY NEODEJDU, tak jsem četla pomalu na jedno nadechnutí. Mám ráda knihy ze života, knihy dle skutečných událostí.
Hana Rypáčková
Ano i pěkná četba mě nabíjí....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%