Foto: autorka
Poděkování za setkání
23. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Marková
29.3.2019 07:04
Děvčata chlapče jsem ráda vidím známé tváře, a že se stále setkáváte.
Hana Polednová
27.3.2019 13:34
Znovu jsem si připomněla krásné 2 dny prožité v Ostravě s vámi všemi. Díky a už se těším na další setkání s vámi všemi.
Alena Tollarová
24.3.2019 18:13
No vážně jednadvacet, hezky jsem si vás přepočítala :) jste dobří, výletům zdar!
Danuše Onderková
24.3.2019 15:26
Těší mne váš zájem o Ostravu, přijeďte kdykoli a klidně se ozvěte. Určitě se nějak domluvíme, jsem vám k dispozici.
Jana Šenbergerová
24.3.2019 14:02
Obohatila jsem padesát let staré vzpomínky na Ostravu o nové. Děkuji, že jste mi dali příležitost. Já se tam vrátím a se mnou přijede Pavel. :-)
Květuše Pinkasová
24.3.2019 13:47
Poznávám, po krůčcích, díky Vám, tentokrát D+E+M, třeba své krajské město, setkávám se, vzpomínám na milé lidičky, prohlížím si fotografie a jsem ráda, že je mi dáno se s Vámi vlastně opět setkávat. Prozatím si jen uvědomuji, že nejsou v naší zemi jen hory, příroda … děkuji …
Dana Kolářová
24.3.2019 13:05
Poděkování za setkání v Ostravě, které bezvadně zorganizovaly Danuše, Mirka, Eliška. Rozebraly si přijíždějící skupiny, abychom se všichni setkali na náměstí potažmo v restauraci. Počasí se vydařilo, tím pádem i procházky. Připíjím na další setkávání.
Hana Práglová
23.3.2019 22:27
Sice jsme se všemi nebyly celou dobu,ale i tak jsme byli setkáním nadšeni.Ostravačky-děkujeme.A jak píše Hela - Bylo fajn,bo Ostrava je kraj razovity..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA