Foto: autorka
Fotoreportáž: Šumná Ostrava
22. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
22.3.2019 16:04
Eliško, Já to myslela tak, že nás nebude 21 a třeba jenom 2 - 3. Aleno, počkáme do podzimu až budeš mít jízdné za čtvrtinu a vydáme se do Ostravy i když ty jsi namlsaná Prahou, to bude těžké.
Věra Ježková
22.3.2019 16:01
V Ostravě znám nádraží, pedagogickou fakultu a její blízké okolí. Písnička mi připomněla nezapomenutelného Jiřího Wimmera: Petr Bezruč – Ostrava. :-)
Helenka Vambleki
22.3.2019 15:26
Jsem ráda, že se ti naše Ostrava líbila. Až pojedeš sólo, stav se i do 10km vzdáleného Bohumína!
Květuše Pinkasová
22.3.2019 13:48
Alenko, nevadí! Ostravu určitě někdy navštívíš! Hlavně z výšky je vše zvláštní a jako na dlani. Ikarus Tě přivítá před Radnicí, Karel Kryl, naše divně ztvárněná Věra Špinarová, jakoby čistá řeka Ostravice protéká, halda Ema /že je Terezie, jsem nevěděla, Elenko/… Vůbec Ostravu neznám a je za rohem ... Hodně jsem se dozvěděla, viděla a poznala. D+E+M jste prostě 1*
Alena Vávrová
22.3.2019 13:19
Elenko, bezva fotoreportáž ze setkání...Ostravou jsem kdysi jen projížděla, jinak ale o ní dost vím z fotek a článků... Věřím, že se tam v příhodnější době také podívám osobně.
Alena Tollarová
22.3.2019 12:52
Přiznám se, že v Ostravě jsem nikdy nebyla a nevím o ní skoro nic. Tak jen koukám a seznamuji se. Díky za to.
Eliška Murasová
22.3.2019 12:50
Elenko, děkuji Ti za článek i fotky, obojí bezvadné!! Díky nám všemi se setkání nadmíru vydařilo, a já se z toho raduji! Eli, akorát nevím, jestli to příště bude úplné sólo, to mi ani nezavoláš, abychom daly kafe?
Dana Puchalská
22.3.2019 12:08
Eleno, fotky jsou pěkné. Ani bych Ostravu už nepoznala. Naposled jsem tam byla před 13 roky. Hodně se změnila - k dobrému. Děkuju.
Anna Potůčková
22.3.2019 11:49
Prima setkání, legrace a krásné počasí - na kráse nic nechybělo, vše bylo vyšperkováno!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA