Moje energie: Tragikomická úvaha
Foto: archiv autorky

Moje energie: Tragikomická úvaha

25. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danka Rotyková
Paní Lidmilo, pěkné počtení. Tak ať Tu energii, co z Vás sálá, neztrácíte.
Karel Hyndrák
Klidně zopakuji to, co píše Elena: Lidmilko, ty jsi energie sama, pro mnohé z nás.
Jana Šenbergerová
Lidmilko, moudře čerpáš, moudře vydáváš. Ať ti jí máš stále tolik, kolik budeš potřebovat.
Zuzana Pivcová
Poté, co jsme se minulé úterý sešly v Poděbradech, a vůbec, jak Tě celkově znám, mohu říct, že se svou energií určitě umíš dobře hospodařit a jsi pro lidi přínosem.
Věra Ježková
Limi, bezva. Bez energie si tě neumím představit. :-)
Dana Kolářová
Lidmi, tak na zdraví a životu zdar a energii zvlášť!
Jana Kollinová
Lidmilo, při čtení jsem nasávala energii sangvinika a přiznám se, že obdivuji Vaši vyrovnanost a moudrost při vydávání a získávání energie. Je to dar a já introvert mohu jen parazitovat na přátelích schopných energetických sdílení. Článek se mi moc líbí. Nic nepředstírá, je pouhým sdělením. Děkuji.
Marie Novotná
Tak nějak si představuji energii. Útlum zase přešel a teď musím dál sama-alw jwn doma. Tady čerpám, tady dobíjím, i v přírodě. Jsi mi vzorem jak na to. Díky.
Eva Mužíková
Lidmilo, Tvůj příspěvek o energii patří podle mne k těm nejlepším. Ráda jsem si jej přečetla.
Naděžda Špásová
Lidmilko, nyslím, že to určitě nebude tak hrozné, chtěla bych mít aspoň kousek z tvé energie. Povíme si o tom v Kořenově, až tam budeš běhat jako dvacítka. Tak ti přeji, aby tě únava příliš neotravovala a energie se tě držela jako klíště. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%