Foto: Archív nakladatelství Brána
Spisovatel Fousek: Já jsem ještě živej
23. 3. 2019Český spisovatel, básník, textař, humorista, písničkář, cestovatel a fotograf – tyhle všechny profese zvládá Josef Fousek, který letos oslavil osmdesáté narozeniny.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
26.3.2019 13:23
Přeji panu Fouskovi, aby do té doby, kdy ho "andělé zavolají k sobě", uplynulo ještě hodně a hodně let!
Marie Doušová
24.3.2019 09:31
Čtu jeho knihy a věřím ,že je to člověk ,kterých by mělo být po světě víc. Umí dobře a krásně vyjádřit myšlenky , které bych nedokázala takto napsat. Jako člověka si ho vážím a přeju mu ještě hodně krásných a spokojených let s jeho Jarmilkou.
Zdenka Jírová
24.3.2019 00:01
Humor Pepy Fouska je ojedinělý, mám ho moc ráda. Mám ještě na kazetách jeho písničky a vtipy , kdy je nahrál spolu s Jiřím Krampolem. Vždy mě znovu pobaví.
Alžběta Kusá
23.3.2019 20:23
Dovolím si důvěrné oslovení Pepa, přestože jsme se nikdy nepotkali, je Boží člověk, s nádhernou povahou a nadhledem na svět! Mám ráda jeho "dílo", ze srdce přeji ještě mnoho plodných let!
Alena Vávrová
23.3.2019 18:50
Pepu Fouska mám už moc dlouho ráda. Ráda čtu jeho knížky. Byla jsem před časem v Mimoni na výstavě jeho fotografií. Tehdy jsem netušila, že je taktéž skvělý fotograf.
Věra Ježková
23.3.2019 14:59
Je skvělý. Ve čtvrtečním magazínu MFD jsem četla rozhovor s ním a jeho ženou. Na besedu s ním bych šla bez váhání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA