Ilustrace: pixabay.com
Moje energie - Glosa o potěšení
23. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
15.7.2019 18:11
Jj, a svatá pravda je také o tom sdílení. To už mi mnoho dlouhých let u většiny mých extra zážitků chybí.
Daniela Řeřichová
12.7.2019 15:23
Sympatická glosa, také miluji slunce na obloze, slunce ve sklínce a lidi, co mají slunce v duši.
Soňa Prachfeldová
26.3.2019 19:25
Je to moc hezké potěšení a má pokračování na další těšení. Z toho pak člověk čerpá pozitivní energii a ještě k tomu sklínka červeného - to už nemůže mít nižádnou chybu.
Eva Mužíková
25.3.2019 20:27
Moc se mi Vaše glosa líbí. Určitě by jste měl pokračovat, ráda si opět nějaký příspěvek přečtu.
Zuzana Pivcová
23.3.2019 18:47
Napsal jste to s určitou lehkou nadsázkou, ale o to je to právě lepší a barvitější. Je vidět, že báječně uvažujete i píšete.
Věra Ježková
23.3.2019 15:03
Má celoživotní zkušenost je, že u pracovního stolu nevymyslím nikdy nic. To nejde, sednout si a čekat, až přijde nápad. Ten se u mě zpravidla dostaví před spaním, na ulici, při vaření … Jen v zaměstnání jsem musela pracovat hlavou u stolu.
Zdenka Soukupová
23.3.2019 14:32
Jo, jo, je důležité mít nějaké potěšení. Mě potěšil tento hezký článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA