Ilustrační foto: pixabay.com
Tajnosti mé kabelky
22. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
22.3.2019 15:53
Hezké téma. Nosím tašku bordelku, v níž vládne, řečeno slovy klasika, malý přehledný nepořádek. Na batoh jsem si zvykla při NW – na nákupy je praktičtější než taška (dáma – nedáma).
Naděžda Špásová
22.3.2019 15:48
Oprava: jednou za rok určitě ..... a to jsem to po sobě četla, pro oči nevidím.
Naděžda Špásová
22.3.2019 15:46
Jano, kabelky jsou můj úlet. Jrdnou za rok uršitě musím mít novou a hodná dcera mi jí koupí na vánoce. Obsah mé kabelky je tak rozmanitý, že si ho nepamatuji. Mám to jako vy, její tíha mě občas taky udiví. Batohy na zádech ze zdravotních důvodů nosit nemůžu. Hezky se to četlo. :-)
Hana Rypáčková
22.3.2019 15:31
Já taky. Nosím batůžky kabelkové a jen to nejnutnější tam mám.Peněženku, klíče, mobil, kapesník a malou taštičku na nákup . Všechno doma z ní hned vyndám, co když si vezmu jinou?
Jarmila Fialová
22.3.2019 14:15
Asi jsem divná - věci v mé tašce bych spočítala na prstech jedné ruky.Asi bych nepřežila.
Alena Vávrová
22.3.2019 13:07
;-)) jó, to já taky moc dobře znám. Moje kabelka, to je malý náklaďák, nebo velká kápézetka! Běda, jak něco vyndám, určitě to budu potřebovat sama, nebo někdo v okolí.
Dana Puchalská
22.3.2019 12:10
V mé kabelce se najde věcí.... Občas se divím, co to s sebou tahám, ale jiná už asi nebudu. No není nejlehčí.
Jana Hošková
22.3.2019 11:56
Ivo, my, co už jsme něco prožily, víme velice dobře, že nelze chodit „jen tak“ s prázdnou. :-) Nevím přesně teď, co tím mysleli staří latiníci – asi že všechno své s sebou nosili ve své hlavě – no tak k tomu mám taky připomínku: někdy mám pocit, že moje hlava je tak přeplněná informacemi (podobně jako má kabelka), že už se tam žádná další info nevejde…ještě že mozek si to třídí a vyhazuje někam do ústraní to, co není důležité…ale mám zajímavý poznatek: proč mi v té hlavě zůstává většinou spousta blbostí a ty věci „důležité“ mi vypadnou ???
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA