Luštěniny jsou zase "in". Vyznáte se v nich?
www.pixabay.com

Luštěniny jsou zase "in". Vyznáte se v nich?

18. 3. 2019

Stále častěji kuchaři ve vyhlášených restaurací čerpají z odkazu našich předků a vaří ze surovin, které se u nás používaly po generace – a to jsou luštěniny. Lokální potraviny jako čočka, cizrna i jáhly jsou opět trendy.

gastronomie
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zorka Horká
Citace z článku °°Kuskus je drobná těstovina, která se nemusí vařit. Při přípravě ji stačí pouze zalít vroucí vodou nebo vývarem a nechat odstát. Bulgur se získává ze zrn tvrdých odrůd pšenice. Stává se stále oblíbenější součástí salátů, různých nádivek, karbanátků nebo polévek. °°
Jarmila Komberec Jakubcová
S Danou naprosto souhlasím. Kuskus bývá přílohou hlavně v arabských zemích a je to těstovina.
Dana Puchalská
Ale bulgur a kuskus nejsou luštěniny!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%