Foto: autorka
Moje energie jménem toulavé boty
17. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
18.3.2019 22:05
SKVĚLÉ! Líbí se mi jak úžasně sis poradila s výběrem fotek. A energii máš na rozdávání, to je fakt. Tak šup šup, šlapej, foť a sdílej!
Soňa Prachfeldová
18.3.2019 07:22
Líbí se mi Tvoje energie i Tvoje fotky ať Ti to takhle pěkně proudí i nadále.
Alena Vávrová
17.3.2019 23:22
Tomu já říkám naprosto originální uchopení tématu! Ať ti to chodí, fotí a píše i nadále ♥.
Lidmila Nejedlá
17.3.2019 21:26
Alenko, tvé toulky mě baví. I ten zadrátovaný svět má od tebe půvab.
Zuzana Pivcová
17.3.2019 17:46
Několikrát, když jsem se zúčastnila nějakého společného výletu (Český ráj, Říp atd.), mi neuniklo, jak si umíš dobře všímat věcí, i zdánlivých drobných detailů, které našinec zabraný do myšlenek či do hovoru snadno přehlédne. Mám ráda Tvé fotky, protože jsou velmi přirozené, a Tvé cestopisy, protože jsou nenásilně poučné i osobně pojaté. Díky.
Hana Rypáčková
17.3.2019 16:31
Moc dobře se při svých toulkách kolem sebe díváš. Hodně štěstí do dalších cest.
Marie Novotná
17.3.2019 16:25
Pěkně jsi mi nabila.(baterky) Přeji dobré světlo a neubývající energii .Bez svolení jsem si kousek energie přivlastnila a moc za to děkuji.Už několik měsíců se mi energie tak nějak vyhýbá,ale je jaro a budu se snažit nachytat energie co nejvíc a to i za pomoci íčka.Piš a foť.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA