Moje energie: Mé perpetuum mobile

Moje energie: Mé perpetuum mobile

17. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Elen, ono opravdu není jednoduché k tomu dospět a věř, že ♥ dost často bolelo. Nikdo neví, co druhý v životě prožil, ale přesně ví, jak by se ten druhý měl chovat dnes :-). Pro mě největší školou v tomto smyslu se stalo, ač se to může zdát někomu absurdní, právě působení na tomto portálu pro seniory :-)
Elena Valeriánová
Jitko, posledni věta předposledního odstavečku "Vše, co mě ...." je pro mě návodem i když ji asi nebudu umět použít.
Marie Ženatová
Milá Jitko, přeji hodně neutuchající energie a další šťastné jízdy na koloběžce...
Jitka Caklová
Milý čtenáři, milé čtenářky, děkuji vám za stejně milé příspěvky a hvězdičkové hodnocení mého článku ♥
Eva Krausová
Jitko, Vaše slova souzní s mým životem. I já miluji svobodu projevu a tento dar (který ne každý má) očekávám i od druhých vůči mě. S tím akordeonem Vás obdivuji. Koloběžku mám též. Vaše slova pohladila moudrostí mou duši. Děkuji. ❤
Soňa Prachfeldová
Přeji Ti Jitko do dalšího života spokojenou a zdravou jízdu ,nejen na koloběžce a neutuchající energii ,z které čerpá i Tvoje rodina.
Danka Rotyková
Jitko, závidím Vám (ale v dobrém) tu koloběžku, kterou nesmím používat a přitom bych moc chtěla. Přeji stále hodně chuti do života a hodně najetých km bez nehody!
Jana Šenbergerová
Jitko, přestože se nitka mého života v mnoha ohledech odvíjela trochu jinak, v podstatě jsem dospěla ke stejnému poznání. Jsem ráda, že se naše cesty už několikrát setkaly a věřím, že ještě setkají. Tak ať to tvé perpetuum mobile má stále dost energie.
Mirek Hahn
Pěkné podobenství. Přeji i nadále tu radost z pohybu na vlastní cestě :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%