Moje energie: Návštěva ostrova věčného jara
16. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
17.3.2019 16:46
Taky mě moře nabíjelo, ale v posledních letech spíš vysoké hory, dívat se na svět s nadhledem , dokud nohy slouží.
Dagmar Bartušková
16.3.2019 21:12
Jarmilo, tím, co jsi popisovala věřím, že baterky tam určitě znovu dobiješ.
Jana Šenbergerová
16.3.2019 19:37
U moře jsem několikrát byla, líbilo se mi tam, ale vůbec po něm netoužím. Tvé touze ovšem dobře rozumím. Každého to táhne jinam. Mě dobíjí blízkost hor s potůčky a bystřinkami. Hezky si to uživej a zrekreovaná se vracej. Na Gran Canarii je určitě krásně.
Marie Faldynová
16.3.2019 19:22
U moře jsem byla dvakrát, líbilo se mi tam, přeji brzké načerpání nových sil!
Alena Tollarová
16.3.2019 19:18
Mám pocit, že bych zrovna nějakou nabíječku potřebovala. Tahle by se mi líbila :)
Jarmila Komberec Jakubcová
16.3.2019 19:13
Gran Canarii jsme objevili s prvním manželem, který bohužel odešel v roce 2006 do svého nebe. Já jsem tam pak každoročně létala, abych si připomenula krásné chvíle, které jsme tam prožili. Ale mám i místa tady u nás v naší, zemi ,které miluji . Štěchovice, Modravu a také mně moc oslovily Beskydy. Moje druhá srdeční záležitost je pak Jeruzalém. Je fakt, že ráda cestuji a každoročně navštívím několik zemí. V červnu letím do Murcie, pak Chorvatsko a říjen patří Izraeli.
Danka Rotyková
16.3.2019 19:08
Řadím se k těm, které nabije chladnější počasí se sluníčkem. Pokud je se mnou ještě milá osoba, pak je to skoro dokonalé. Paní Jarmile přeji, aby se jí podařilo znovu načerpat sílu, kterou nutně potřebuje. Pokud se to podaří u moře nebo někde jinde, není podstatné. Hlavně to nevzdávat.
Zuzana Pivcová
16.3.2019 18:52
Já myslím, že je to velmi individuální jako vše, když Jarmilka vnímá, že se v cizině u moře cítí dobře, pak je tamní energie pro ni právě tak příznivá a léčivá, jako pro jiného nedaleký rybník, les či třeba České středohoří. Důležité je jít tam, kam mě to táhne.
Anna Potůčková
16.3.2019 17:09
Možná bych u moře také načerpala energii, ale nikdy jsem u moře nebyla, ale jsou místa a nejsou daleko od mého domova, kde tu energii získám také. Jinak musí zde být moc krásně a určitě bych takovou rekreaci neodmítla. Ono záleží i hodně na lidech, s kým kde jsme - s lidmi, se kterými si rozumíme stačí být i jen na zahradě a člověk tu energii dostane i zde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA