Část naší zahrady. Foto: autorka
Moje energie: Jak se vzchopit a jít životem dál
16. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
19.3.2019 16:54
Milé dámy, z celého srdce děkuji všem za váš zájem o moji zpověď.Jistě každá z nás má nějakou svoji bolístku ať větší či menší, ať zdravotní či duševní. Člověk to musí brát, že tak to život přináší. Ale s využitím nějaké energie ať už z přírody, z koníčků, z cestování,psaní či četby a k tomu i energií z mezilidských vztahů to musíme zvládnout. Když při vás stojí životní partner a děti,případně vnoučata a pár opravdových přátel máte slušný základ hodně zvládnout. Vždyť nejen pro ně stojí žít. Je to tak prosté,když nejde o život, tak je to sranda, ostatní se dá opravit, vyměnit, vyhodit a koupit nové ,neboť to jsou přeci jen a jen hmotné statky.Mějte všechny krásné jarní dny, plné zdraví, pohody, lásky nejbližších. Krásné je žít v každém věku...
Marie Ženatová
19.3.2019 10:02
Díky moc za hezký a poutavý příběh plný energie - něco jsem měla podobné...
Danka Rotyková
19.3.2019 07:46
Paní Hanko, Váš článek mě potěšil. Přeju Vám hodně sil, abyste si mohla svůj život užívat.
Eva Krausová
18.3.2019 11:21
Hani, právě jste poslala Vaším článkem energii i mě. I já nabírám sílu v přírodě a dovede mi ji dát i fenka Megí, protože zvířata umí na rozdíl od lidí žít "právě teď". Přeji Vám od srdce co nejvíce zdravíčka, síly, radosti z maličkostí.❤
Alena Tollarová
16.3.2019 19:36
Určitě není jednoduché napsat takovýto osobní příběh. Osud dovede člověku naložit pořádnou porci a poprat se s ní není jednoduché. Ale sluníčko svítí, ptáci zpívají a knížka je na světě ... držím palce, ať to tak zůstane!
Zuzana Pivcová
16.3.2019 18:41
Souhlasím s Janou a trochu mi to také připomíná novou Zuzanu zde (nemám na mysli sebe), u které se Hlava a Tělo naučily spolu dohodnout a prospívá jim to. Vzala jste to opravdu za dobrý konec a tak to bude i dál!!
Jana Šenbergerová
16.3.2019 15:42
Energie, o které píšete, je všude dost pro všechny, jen se jí otevřít a nechat ji sebou proudit. Vy už teď určitě víte, že to tak je.
Hana Práglová
16.3.2019 15:12
Velice hezké a poutavé čtení. Přeji vám,abyste měla neustále tolik energie,abyste se o ni mohla rozdělit i s ostatními.
Marie Seitlová
16.3.2019 14:53
Jedním dechem jsem článek přečetla, děkuji za něj a přeji hodně zdraví a energie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA