Moje energie: Jak se vzchopit a jít životem dál
Část naší zahrady. Foto: autorka

Moje energie: Jak se vzchopit a jít životem dál

16. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Milé dámy, z celého srdce děkuji všem za váš zájem o moji zpověď.Jistě každá z nás má nějakou svoji bolístku ať větší či menší, ať zdravotní či duševní. Člověk to musí brát, že tak to život přináší. Ale s využitím nějaké energie ať už z přírody, z koníčků, z cestování,psaní či četby a k tomu i energií z mezilidských vztahů to musíme zvládnout. Když při vás stojí životní partner a děti,případně vnoučata a pár opravdových přátel máte slušný základ hodně zvládnout. Vždyť nejen pro ně stojí žít. Je to tak prosté,když nejde o život, tak je to sranda, ostatní se dá opravit, vyměnit, vyhodit a koupit nové ,neboť to jsou přeci jen a jen hmotné statky.Mějte všechny krásné jarní dny, plné zdraví, pohody, lásky nejbližších. Krásné je žít v každém věku...
Marie Ženatová
Díky moc za hezký a poutavý příběh plný energie - něco jsem měla podobné...
Danka Rotyková
Paní Hanko, Váš článek mě potěšil. Přeju Vám hodně sil, abyste si mohla svůj život užívat.
Eva Krausová
Hani, právě jste poslala Vaším článkem energii i mě. I já nabírám sílu v přírodě a dovede mi ji dát i fenka Megí, protože zvířata umí na rozdíl od lidí žít "právě teď". Přeji Vám od srdce co nejvíce zdravíčka, síly, radosti z maličkostí.❤
Lidmila Nejedlá
Tedy, z toho čiší síla! Držím palce.
Alena Tollarová
Určitě není jednoduché napsat takovýto osobní příběh. Osud dovede člověku naložit pořádnou porci a poprat se s ní není jednoduché. Ale sluníčko svítí, ptáci zpívají a knížka je na světě ... držím palce, ať to tak zůstane!
Zuzana Pivcová
Souhlasím s Janou a trochu mi to také připomíná novou Zuzanu zde (nemám na mysli sebe), u které se Hlava a Tělo naučily spolu dohodnout a prospívá jim to. Vzala jste to opravdu za dobrý konec a tak to bude i dál!!
Jana Šenbergerová
Energie, o které píšete, je všude dost pro všechny, jen se jí otevřít a nechat ji sebou proudit. Vy už teď určitě víte, že to tak je.
Hana Práglová
Velice hezké a poutavé čtení. Přeji vám,abyste měla neustále tolik energie,abyste se o ni mohla rozdělit i s ostatními.
Marie Seitlová
Jedním dechem jsem článek přečetla, děkuji za něj a přeji hodně zdraví a energie.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%