Část naší zahrady. Foto: autorka
Moje energie: Jak se vzchopit a jít životem dál
16. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
16.3.2019 14:25
Moc hezký článek, za nějž děkuji a přeji spoustu energie do dalších dnů !
Alena Vávrová
16.3.2019 14:12
Ať vaši důvěru, s jakou jste se svěřila se svým životním příběhem, nikdo a nic nezklame. Tímto vám moc děkuji a přeji vám i nadále hodně energie a optimismu.
Dana Puchalská
16.3.2019 13:53
Držím všechny palce, ať jsou už jen lepší a hezčí dny ve Vašem životě. Musí se věřit, jinak to prostě NEJDE.
Soňa Prachfeldová
16.3.2019 13:22
Paní Hanko, dotkla jste se mé duše. Hluboce lidské v nemoci i uzdravování, přeji Vám jen pozitivní energii v okruhu svých milých a ve všem, co máte ráda.
Jana Kollinová
16.3.2019 10:30
Článek se moc líbí jak obsahem tak zpracováním. Při čtení jsem měla pocit, že energii vysíláte a určitě se nemýlím. Vybojovala jste si tvůrčí čas a místo na slunci. Přeji Vám, aby Váš zdroj energie byl nevyčerpatelný.
Hana Rypáčková
16.3.2019 10:05
Ano, do posledního dechu "něco" dělat. Můj muž taky napsal knihu pro své milé přátele a rodinu. Zabavil se stihl ji vydat a potěšit se tím. Neuzdravil se. Rozdávala jsem ji bohužek už já sama.
Jarmila Komberec Jakubcová
16.3.2019 10:03
Článek jsem přečetla jedním dechem, moc zajímavý a já přeji hlavně zdraví .
Věra Ježková
16.3.2019 09:39
Hano, poutavý příběh. S kortikoidy mám zkušenost. Říkám – ty jen v ohrožení života. Což byl bohužel i váš případ. Psaní knížky rozumím. Přeji vám hodně zdraví a energie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA