Ilustrační foto: pixabay.com
Moje energie: Procházky s NW hůlkami
14. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
16.3.2019 09:37
Bolevák jsme obešly s Olinkou při posledním srazu.Máte tam krásné trasy a hlavně kamarádky s kterýma můžeš chodit.Já,jelikož nefotím,tak s hůlkama problém nemám a při trase delší jak 3km ,jich využívám.Chodím každý den,ale většinou sama,tak tobě i ostatním společenství v partě závidím,ale přeji.
Alena Vávrová
14.3.2019 22:06
Sice na mne kdekdo vejrá, ale já jsem problém překážejících hůlek při focení vyřešila - mám je na šňůře kolem krku, tak akorát pod ruku. Foťák také na krku - pustím hůlky, popadnu foťák. Hůlky nemusím nikde odkládat, ani je už nikdy nezapomenu na Jedlové hoře (měla jsem tehdy štěstí, ještě tam u Schillerova pomníku byly) ;-) .
Jarmila Komberec Jakubcová
14.3.2019 19:54
Moje milá děvčata, moc děkuji za hezká slova, přiznám se, že dnes jsem hůlky nechala doma, bylo moc větrno a pak blíží se termín odevzdání zakázek tak makám.
Soňa Prachfeldová
14.3.2019 19:32
Jarmilko, chůze je to nejlepší ze cvičení, co pro sebe můžeme učinit a moc si nezhuntovat již křehčí tělo. Já mám hůlky v autě, vozím je sebou, ale při focení mi překážejí. Pokud lezu do strmého kopce, tak si na ně vzpomenu, že by pomohly. Trénuj dál děvče, je to zdravé a člověk si vyčistí hlavu :-)
Anna Potůčková
14.3.2019 18:12
Pokud jdu na procházku chodím s hůlkami i fotoaparátem, který mně visí na krku !
Zuzana Pivcová
14.3.2019 18:11
Já jsem to s hůlkami ještě nikdy nezkusila, ale to neznamená, že bych byla taková čiperka a běhala jako laň. Je to jen nezvyk. Tobě, Jarmilko, přeji takových pochůzek ještě mnoho. A hlavně s příjemnými lidmi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA