Foto autorka
Fotoreportáž: Podvečerní hrátky
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
16.3.2019 07:42
Nebe raději pozoruji v přírodě. Pokud je čímsi zajímavé, obrazce z mraků, které mi cosi připomínají, barva, má-li krásnou modrou, či červánky a jsou-li vidět i vrcholky stromů se šiškami, pak to nemá chybu. Ale ještě více mne přitahuje noční obloha s hvězdami. Pohled z paneláku na téměř stejné snímky mne neoslovuje. Autorku ano, a to je cílem fotografa, udělat radost sobě a v lepším případě i druhým.
Alena Vávrová
14.3.2019 20:34
Paráda, škoda, že nemám takový výhled přímo z domova. Mraky, západo i východovky, to je taky moje parketa.
Jana Šenbergerová
12.3.2019 15:52
Zrovna dnes jsem přemýšlela, jestli už na FD bylo téma Mraky. A ono je tady! Mraky miluji.
Elena Valeriánová
12.3.2019 09:59
Tak takové výhledy z našich oken neuvidím. Mraky jsou fascinující. Ráda je fotim, ale někdy je jen sleduji, jak letí po obloze a mění světlo i tvar. Děkuji.
Zuzana Pivcová
12.3.2019 09:31
V článku bylo "dnes, v pondělí odpoledne", tak jsem článek zařadila jako aktuální ještě navečer, aby mohl každý srovnat počasí u Nadi a u sebe doma. :-D Já jsem např. zažila něco jako krupobití.
Marie Seitlová
12.3.2019 08:37
Krásné vyfocené mraky, také je ráda sleduji, jsou vždy jiné a zajímavé.
Soňa Prachfeldová
12.3.2019 07:33
Naděnko hezké ,také ráda hledím do oblak a fotím, jsou to fascinující pohledy.
Lenka Hudečková
12.3.2019 05:50
I my rádi sledujeme oblohu, především západy slunce, ale jsme moc nízko a před námi jsou rodinné domky, tak to moc nejde fotit. Krásné fotky máš, Nadi, sem tam vypadají strašidelně :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA