Marie Měchurová
28.3.2019 09:12
Všechny účesy se mi líbí. Nosím účes č. 3 už od svých 16 let, kdy jsem přešla na ofinu. Je to velmi praktický účes a nevyžaduje žádnou velkou údržbu, jen časté umývání. Můj názor je takový, že s přibývajícími lety by se měly vlasy spíš zkracovat. Když má starší žena delší vlasy, tak se mi líbí vyčesané, jako je má dáma na titulní fotce.
Lenka Kočandrlová
25.3.2019 17:26
Pro ty zvědavé : je mi 64,možná odložím nebarvení vlasů a nechání si "bělin" až na 80 let...do té doby budu chodit s rozpuštěnými vlasy,jako to mám už od svých 13 let.
Slávka Kobylková
22.3.2019 10:12
Nevím,proč tady napadáte paní Kočandrlovou,já s ní naprosto souhlasím,kromě prvního účesu díky hustotě vlasů a typu modelky, se mi žádný nelíbí a nikdy bych takto opižlaná nechtěla být. Nosím stále stejný účes, volné vlasy těsně pod lopatky, nafoukané přes kartáč, někdy cop nebo culík,tak mi to vyhovuje, ke kadeřnicím nechodím, barvím se sama od 16 let a vlasy zničené nemám,s kadeřnicemi mám podobné zkušenosti, okousají vlasy, že je nedáte dohromady ani za 2 roky, asymetrické účesy se mi nelíbí, stejně tak chlapecké, na to musí být typ, ten já nejsem, můj muž tyto střihy úplně nesnáší a říká, že kopací míč by doma nechtěl, takže nějaký hezký účes z dlouhých vlasů by nebyl? Všichni krátké ošupané účesy nosit nechceme. Také považuji za naprosto škodlivé si mýt vlasy každý den, nejsem slévač ani horník, vysušuje to pokožku a namáhá to vlasy, to samé je se sprchováním denně- třeba i dvakrát,to opravdu dámy přehánějí.
Helena Pipková
21.3.2019 17:19
Po padesátce jsem se nechala ostříhat na hodně krátko, nosím to deset let. Před tím jsem nosila mikádo na ramena. Každý den ráno umyju a vysuším fenem a jsem stále upravená. Delší vlasy už nebyly moc kvalitní, takže to bylo řešení. Delší vlasy se mi líbí moc i ve vyšším věku, ale na to už bohužel nemám.
Zuzana Pivcová
21.3.2019 09:56
V současné době mám účes zhruba jako paní na posledním snímku přílohy, i když ještě o něco kvalitou horší. Vycházím z toho, co mám, a nedělám si násilí. Z mladých dlouhých vlasů jsem přes mikádo došla až sem. Klasický dámský účes jsem neměla nikdy. Vlasy si dávám pravidelně odborně stříhat a také je denně umývám.
Lenka Capíková
20.3.2019 20:00
Mě se nejvíc líbí ten úplně první účes, je to přirozenej,rozevlátej a velmi ženskej. Myslím, že třetí a šestej účes je paruka. Jinak si myslím, že je věc každý ženy, co bude mít na hlavě. Není přece povinný nosit šediny a nechápu, proč by si žena i v 70 letech nemohla barvit vlasy. Nežijeme v minulým století, kdy naše babičky a možná i rodiče vypadali v 50 o 20 let starší. Stáří neznamená mít oškubanou, krátkovlasou hlavu. Každý ženě nesluší šediny jako herečce Květě Fialové.
Jana Kollinová
20.3.2019 13:02
Vsadila bych se, že paní Kočandrlová si i v 70 bude barvit vlasy!
Alena Várošová
20.3.2019 12:45
Vlasy na fotografiích žen se mi líbí,ale jsou to jen účesy určené pro fotografie, co ale skutečnost? Líbí se mi příspěvek Jany K preferuji přirozenost i když si sama vlasy barvím.Hezký den.
zajímalo by mě,kolik má let paní Lenka.Chtěla jsem ji jen upozornit,že je na seniorském portálu a ne pro čtyřicítky.
Lenka Kočandrlová
20.3.2019 11:35
Vůbec se mi ty účesy nelíbily! Takhle bych tedy na stará kolena vypadat nechtěla!!! Nesnáším krátké opižlané vlasy,ani drdoly a pod. Ke kadeřnici jdu tak 1x za dva roky,vždy to dopadne dost hrozně,tak vlastně mám od mlada delší vlasy pod ramena,rovné,pěšinku uprostřed hlavy a když tak ohon,někdy copy nebo culíky.Barvím si vlasy na blond,až mi bude tak sedmdesát,tak si je nechám bílé.
Zdenka Jírová
19.3.2019 23:15
Líbily se mi všechny účesy. Všem dámám moc sluší.
Načíst starší příspěvky