Ilustrační foto: ingimage.com
Ponižování mužů je oblíbený ženský sport
13. 3. 2019
Tomu nerozumíš. Nepleť se do toho. No vidíš, jak jsi šikovný a umíš si to tričko složit, ani to nebolelo co? Nechápu, proč s tím Pepou trávíš tolik času, vždyť je to nýmand. Ponižování, blahosklonná slova, přezíravost. Mnohé ženy je používají v komunikaci se svými partnery zcela běžně. A čím déle jsou páry spolu, tím častější to je.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Roman Grey
15.3.2019 07:20
Do svych ctyriceti let jsem se snazil verit na opravdovou lasku a opravdu ji hledal..
Ale bylo to pokazde podobne a sice v duchu,ze "zeny a kocky si v zivote delaji co chteji a muzum a psum nezbyva,nez to respektovat"..
Po petactyricatem roce jsem se konecne procetl az k Schopenhauerovi a jeho moudrosti,ze "laska je iluze,pomoci niz priroda zachovava lidsky rod"..
Za mesic mi bude padesat,testosteron prirozene mizi a ja jsem konecne zklidnely,spokojeny Samotar milujici nejen sveho psa,ale predevsim svou svobodu,svuj dustojny i kdyz zcela obycejny zivot v ustrani venkova..
Navzdy odmitam jakykoli druh souziti s tvorem,ktery lže kdykoli je to pro ni vyhodne a vubec to nepovazuje za spatnost..
Inu rizeni skrze pohlavni instinkty,ze..
Protoze sex je to,co zeny maji a po cem muzi touzi..
Uz nikdy vice.. Hrdy,s zivotem srovnany Samotar Grey
Zdenka Jírová
15.3.2019 01:08
Zažila jsem na návštěvě, kdy manželka řekla, když si chtěl vzít manžel nabízený chlebíček : " Ne, on nebude." Byla jsem z toho v šoku. Také je velmi "příjemné", když si pozvete známé na návštěvu a oni se u vás místo konverzace, začnou hádat a každý se dožaduje, abyste s ním souhlasil. Také jsem zažila a už je nikdy nepozvala.
Jitka Caklová
14.3.2019 21:31
Jak by asi dopadl Jan (Jiří Bartoška) ve filmu Teorie tygra, kdyby neutekl od manželky Olgy (Eliška Balzerová). O filmu se uvádí, „Komedie pro muže, kteří mají zkušenost s manželstvím, a pro ženy, které mají zkušenosti s muži.“ Řekla bych, spíše úsměvný návod pro muže, kteří NEMAJÍ zkušenost s manželstvím a odstrašující příklad pro ženy, aby viděly, jak se ke "svým" mužům NECHOVAT. Nikdo není majetek toho druhého.
Jan Michálek
14.3.2019 21:00
Děkuji za otevření očí, stále jsem nechápal proč se toto děje. Není to jednoduché a od žen je to sofistikované a nebo jim to jde samo, bez přemýšlení. Pokud se ohradíte zkusí to později a z jiné strany, po malých krůčcích. Je to únavné být stále ve střehu. Do teď jsem si myslel že je to problém komunikace. Mnoho let jsem s tím bojoval než děti dospěly, pak jsem odešel. Teď vím proč.
Soňa Prachfeldová
14.3.2019 19:27
Tak to jsou ukázkové omezené a nafoukané slepice a ti chlapi bačkory. Tohle si neměli nechat líbit ze začátku a jestli byli tak hloupí a zmanipulovaní po celý život, tak mají také velký podíl na takovém ponižujícím životě. Na tohle musí být dva- jeden co ubližuje a druhý, co si to nechá líbit.
Josef Simeczek
14.3.2019 14:45
To určitě poslouchat nějakou protivnou babiznu.tůdle.a blbci chlapi co tohle trpí a nechají si to líbit.od nějaké Paní Chytré.
Hugo Hurník
14.3.2019 14:36
Myslím, že poslední věta zcela vystihuje skutečnost života. Jsem rád že někdo otevírá toto téma. Předpokládám, že všechny negativní reakce jsou z ranku: "potrefená husa nejvíc kejhá."
Jana Voborníková
14.3.2019 09:13
Jo, tak přesně tohle dělala moje matka otci a mě. Hrůza, ještě dnes po mnoha letech jsem měla husi kůži, když jsem článek četla. Nejhorší bylo, ze si myslela, ze je děsně vtipná.
Jitka Caklová
13.3.2019 21:01
Řekla bych, že tento článek částečně souvisí s předešlým článkem, Jsou muži líní? Ukáže se to v penzi. Už při přečtení nadpisu se mi vybavilo "divadlo" z restaurace, které se nedalo přeslechnout, ani přehlédnout. Pán něco zařídil, snad ani ne špatně, ale nebylo to podle ženiných představ. Za onu ženu mi bylo stydno a starého pána o holi, s třesoucíma-se rukama a slzami na krajíčku mi bylo opravdu líto.
Zuzana Pivcová
13.3.2019 20:23
Zažila jsem takovou manželskou dvojici na pracovišti. Žena dělala z muže naprostou onuci a před všemi ho drezúrovala. Byli spolu 24 hodin denně, jezdili spolu do práce, ona pracovala o patro výš, po příchodu do kanceláře jí okamžitě pro kontrolu volal, jinak byla schopná seběhnout dolů, jestli se někde nebaví s některou kolegyní (což nehrozilo, ale i tak). Když se něco v práci slavilo, ona se cpala řízky a dorty a on čekal na pokyn, jestli si smí něco vzít. Když mu jubilant nalil trochu vína a on řekl pár vět a usmál se, začala na něj křičet, že je opilý a trapný a že jdou pryč. On ale už z toho nedokázal odejít, snad ani bez toho nemohl být. Omlouvám se, nechci být drbna, je to opravdu ukázka, kam může vztah dospět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA