Ilustrační foto: ingimage.com
Ponižování mužů je oblíbený ženský sport
13. 3. 2019
Tomu nerozumíš. Nepleť se do toho. No vidíš, jak jsi šikovný a umíš si to tričko složit, ani to nebolelo co? Nechápu, proč s tím Pepou trávíš tolik času, vždyť je to nýmand. Ponižování, blahosklonná slova, přezíravost. Mnohé ženy je používají v komunikaci se svými partnery zcela běžně. A čím déle jsou páry spolu, tím častější to je.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
13.3.2019 19:41
Je možné, že existují i takové vztahy mezi mužem a ženou. Já jsem to nezažila a tak nemohu posoudit.
Jana Šenbergerová
13.3.2019 18:48
Tady se řeší ponižování mužů, což nevylučuje ponižování žen. Znám několik takových dvojic, v jejichž přítomnosti se za ženino chování k muži stydím a muže je mi líto. A nejde o dvojice, které by se neměly v dřívějších dobách rády. Jen se jeden trochu změní a druhý to nemůže nebo nechce pochopit. Mně se článek líbí, protože je ze života.
Marie Doušová
13.3.2019 17:28
Ach muži ,muži ,nikdo Vás nikdy nepochopí a přesto Vás máme rádi...... a umíme odpouštět.....
Zorka Horká
13.3.2019 14:56
Hledat lásku, úctu a respekt tam, kde asi nikdy nic takového nebylo? Že by pošetilost stáří ? Jako z učebnice :-) ale jde to oběma směry, jak k mužům tak od nich, řekla bych.
Jitka Hašková
13.3.2019 14:10
Nelíbí se mi nadpis článku. Považuji ho za nesmyslný. Myslím, že platí oboustranně, že se najdou muži i ženy, kteří si svého protějšku váží a dovedou se podle toho chovat. A také oboustranně jsou tací, kteří druhého ponižují., ať to jsou muži nebo ženy. Z takového vztahu je nutné odejít.
Danka Rotyková
13.3.2019 13:47
Právě tohle klování do druhých (nejčastěji mužů) mi na ženách vadí nejvíce. Lépe je na tom sebevědomý muž, který to včas začne řešit. Ti ostatní to zřejmě budou poslouchat hodně dlouho.
Zdenka Soukupová
13.3.2019 13:35
Pánové, jsem na vaší straně. Někdy to s námi fakt není jednoduchý....
Věra Ježková
13.3.2019 13:29
Nejsem sportovkyně, muže neponižuji. Pokud partnerovi řeknu, že nechápu, co na tom pořadu vidí (TV Šlágr), považuji to za pouhé konstatování. On zase občas nechápe, že se mi líbí něco jiného. Tak to vzájemně respektujeme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA