Foto: autorka
Fotoreportáž z akce TVOŘIVÁ OLOMOUC 9.března 2019
13. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
13.3.2019 21:11
Aničko, hodně se to podobá akci "Kreativ", která se koná asi za týden na Černé Louce v Ostravě. Loni jsem byla a už se moc těším na letošní. Vůbec se Ti nedivím, taky donesu domů fůru věci.
Jana Šenbergerová
13.3.2019 19:19
Jsem ráda, že si mohu prohlédnout, o čem jsem jen slyšela od dcery, která si tam koupila duhová klubíčka. Je zdatná pletařka. Mě by asi nejvíc zajímalo malování na vodě. Děkuji.
Eva Mužíková
13.3.2019 12:42
Aničko, ubrousková technika mne jeden čas velmi zaujala, tenkrát jsem jí měla na hrnečcích, talířcích, na starém kousku dřeva... no a ta barevná klubíčka, to je tedy nádhera. Dík za přuiblížení.
Miluše Hasenohrlová
13.3.2019 11:44
Aničko,to je krásných věcí.Určitě bych s prázdnou neodjela,ruční práce jsou vždycky pěkné.Kochala jsem se Tvými fotkami.
Naděžda Špásová
13.3.2019 10:07
Aničko, to jsou krásné věci. U nás v muzeu se také takové akce konají, naše vnučka Anička na ně moc ráda chodí. Hezké fotky. :-)
Zuzana Pivcová
13.3.2019 10:06
Jsou to roztomilé výrobky a věřím, že udělají radost dětem i dospělým. Tady bych taky utratila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA