Foto: autorka
Tulačka po vlasti české
13. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
15.3.2019 00:35
Soňi, bezva výlet, se psem obranářem. Moc se mi líbí fotografie. Jsi to holka pohyblivá!
Soňa Prachfeldová
14.3.2019 18:29
Děvčata děkuji za přečtení a komentíky. Elenko, tohle byla fakt náhoda i ten Pan.Týnec. Neplánuji předem, když je hezky a mohu, vyrazím, mám to skoro za humny . Alčo nevím, pokud šly dvě panenky silnicí, nepotkala jsem je. Někdy příště ...
Marie Novotná
14.3.2019 17:23
Když dva dělají totéž,není to totéž.Díky že jsem se mohla podívat,kde jsem ještě nebyla.
Dagmar Bartušková
14.3.2019 06:59
Soňo, díky! Tak konečně vím, kdeže se ten Číčov vlastně nachází. Super fotky.
Alena Vávrová
13.3.2019 21:29
Zase trochu jiný pohled na krásnou krajinu Středohoří. Jen to počasí by už nemělo být tak vrtošivé.
Eliška Murasová
13.3.2019 21:03
Jo, jo, je to hezký život na penzi,
když si to umíte takto užívat. Krásné místo na focení, mně zcela neznáme, tak jsem se ráda prošla. Hezké fotky!
Jana Šenbergerová
13.3.2019 19:11
Soňo, je. Tak ať nám to vydrží co nejdéle, ta radost z pohybu a krásné krajiny, která nás kdekoliv obklopuje. Fotky jsou super, nejvíc mě dostala ta s "polární září". :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA