Foto: autorka
Tulačka po vlasti české
13. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
13.3.2019 18:35
Holky budete se muset domluvit a dát si příště někde sraz. I když takto vznikly dva bezva články a spousta krásných fotek. Díky za ně.
Naděžda Špásová
13.3.2019 15:11
Soni, opět krásný výlet. Mystinka a Pepa byli určitě šťastní, viď. A fotky jsou super. :-)
Soňa Prachfeldová
13.3.2019 14:44
Hanko,až přijedeš, ráda Tě zavezu, kam budeš chtít. Danko díky, měla jsem choďandu, tahle je druhá a tihle psi nesmírně milují svoji rodinu, Je fakt skvělá .
Dana Puchalská
13.3.2019 14:34
Soňo. Krása a ještě jednou krása. Mystinka je super. Svojí pózou mi připomíná Sfingu. Děkuju.
Hana Rypáčková
13.3.2019 13:54
Nádhera, Soňo...Musí se tam zase podívat, jen aby byla taková viditelnost...
Soňa Prachfeldová
13.3.2019 13:43
Máš pravdu Alčo, o fous a teď vidím na špičce tu prohlubeň a tam norníkovala Mystinka. A díky moc za komentíky, je to milé.
Věra Ježková
13.3.2019 13:20
Soňo, taky bych se toulala. A i když se zatím pořád toulám jen v Praze, souhlasím: život na penzi je hezký. :-)
Alena Tollarová
13.3.2019 13:01
Už podruhé jsme se někde minuly jen o fous. Poprvé to bylo v Panenském Týnci a z této příhody pak vznikly i odznaky i60 jako poznávací znamení příslušnosti. Mám pocit, že jste nás museli potkat někde na té silničce kolem Jablonce, protože jak začalo pršet, tak jsme se otočily k návratu. Ta vykutaná díra, kterou mám u článku já, je na nejvyšším době směrem na západ. Nahlásily jsme to CHKO. A psst, dají se najít na poli. Bezva výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA