Foto: autorka
Procházkový Číčov
10. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
10.3.2019 16:08
Bože, Alí, vždyť ty děláš záslužnou práci, takhle úžasně by nám to nikdy nikdo nevyprávěl a neukázal. Díky, díky, díky... ******** ♥
Vladislava Dejmková
10.3.2019 15:53
Moc děkuji a oceňuji jak článek, tak fotky s vtipnými a výstižnými texty. Po přečtení je mi dobře na duši.
Elena Valeriánová
10.3.2019 15:29
Ta Kobyla nemá chybu, ale to nemá celé tvoje putování a povídání. Jako vždy pět hvězdiček je málo. Kochám se díky tvým fotkám nádherou krajiny.
Anna Potůčková
10.3.2019 15:14
Moc hezký článek a části území naší vlasti, kde se to krásnými místy jen hemží. A spoustu je neznám, ani zde jsem nebyla, tak alespoň se můžu pokochat nádhernými fotografiemi ! Alenko díky !
Eva Krausová
10.3.2019 14:55
České středohoří je magické. U kapličky v Sinutci jsem byla, je opravená. Je tam každoročně procesí, moc fajn akce. Jen to počasí ne vždy vyjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA