Foto: autorka
Moje energie: dělej, co tě baví
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
11.3.2019 19:09
Pořád člověk nemůže dělat jen to, co ho baví. Ale když ví, že za chvíli to přjde, dokáže hravě vyžehlit třeba koš prádla. Ano, o tom to je.
Danka Rotyková
11.3.2019 17:48
Souhlasím s názory, že nás nabíjí to, co děláme rádi. A proto se už teď po šedesátce ráda na přírodu dívám, doma se někdy snažím něco z toho zachytit tužkou nebo jen prohlížet nové fotografie.
Dana Puchalská
11.3.2019 15:02
Na slunce a krásné jaro se těším víc a víc. Moc hezky napsané. A rozkvetlé stromy to je prostě nádhera.
Naděžda Špásová
11.3.2019 13:47
Na zahradu se už taky těšíme, ale zrovna teď u nás chumelí, takže to hned tak nebude. Slunce mi taky chybí. :-)
Soňa Prachfeldová
11.3.2019 13:14
Moje řeč paní Aleno, slunečná probouzející se rána, doprovázená švitořením ptáčků, za velkého vedra se natáhnout pod strom s knihou a snít, sníst nemyté ovoce, to já ráda a ještě jsem nikdy z toho neonemocněla. Jak se říká, příroda a zahrada je mocná čarodějka.
Jana Kollinová
11.3.2019 13:00
Titulek článku je tím nejlepším návodem na získání energie a každý si může dosadit své vlastní energetické zdroje. Dokonalé! Díky, Aleno.
Alena Pečená
11.3.2019 12:37
Ano, s tím souhlasím každého baví něco jiného, ale musíme to dělat rádi s potěšením a potom máme energie dostatek.
Anna Potůčková
11.3.2019 11:56
Každého baví něco jiného, a tudíž i energii čerpáme z různorodých zdrojů. Krátký ale výstižný článek, které čtu nejraději!
Věra Ježková
11.3.2019 11:14
Coby sova s úsměvem nevstávám, slunce ze mě energii vysává, rajčata a broskve nejím, zahrádku nemám. Hodně se mi daří dělat, co mě baví. :-)
Zuzana Pivcová
11.3.2019 10:14
Souhlasím, že člověk by měl pokud možno dělat co nejvíc to, co ho baví, k čemu má pozitivní vztah. Pak nemá důvod být rozladěný a bez energie. Protože získávat energii nesouvisí s kvantitou, ale s kvalitou zdrojů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA