FOTO: autorka
Na břehu Labe skví se Marina
10. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.3.2019 18:18
Kolínem jsem jen projížděla a též bych ho chtěla poznat blížeji. Líbí se mi články, kde se nám představí kus jiného kraje, prostředí, přírody. Mám radost též, když vyjde kniha a fotografie dobové i dnešní o roidných místech. Protože kořeny máme tam, kde jsme se narodili, tak nás takové věci, či zvelebování města, či vesnice pohladí po duši. Díky za každý zachráněný objekt a navíc, když se z toho udělá pěkné výletní místo pro veřejnost. Moc hezky jste to popsala a fotky jsou pěkné, člověk vidí - díky-
Hana Nováková
12.3.2019 08:49
Děkuji všem za zájem o můj článek. Bohužel, když píšu, snažím se obšírněji pohovořit a seznámit čtenáře s tématem. Jinak umím i krátce a to: Proveďte - za prvé, za druhé, atd. Zkrátka, to bych se zpátky vracela tak trochu psaním do bývalé práce a to se mi už nechce. Užila jsem si toho dost. Podle komentářů vidím, že Kolín a okolí není až tak známé město, proto prozradím, že mám v plánu věnovat mému rodnému městu a jeho okolí více příspěvků. Určitě mu to dlužím. Bohužel, někdy nepřeje počasí na focení, ale spíš častěji stávkuje můj zdravotní stav. Tak to nejde tak rychle, jak bych si představovala.Všem hezké jarní dny při toulkách naší krásnou vlastí. A piště, protože díky vám, kteří se touláte a přispíváte se tak mohu podívat a myslím, že nejen já ,do různých koutů naší země, které již nenavštívím. Patří vám můj velký dík.
dagmar novakova
11.3.2019 22:59
Po maturitě jsem zde začínala a žila jsem zde asi 5 let.objevila jsem tady i krásy vodáckého sportu,který mne provázel v životě.
Alena Vávrová
11.3.2019 14:53
Díky!! Tak mám konečně kvalifikovaný důvod se po letech podívat opět do Kolína (v minulosti jsme tam byli téměř každoročně, v současnosti tam jen přesedám na vlaky dál).
Hana Nováková
11.3.2019 08:35
Alenko, ano, loď nesoucí jméno našeho panovníka vyplouvá skutečně z Poděbrad a je to moc krásná plavba.
Alena Tollarová
10.3.2019 22:12
Zdravím proti proudu Labe z jeho levého břehu. To, co vzniklo z ruiničky na první fotce, je obdivuhodné. U nás máme taky marínu, půjčují se tam lodičky, šlapadla, kotví čluny. Nad ní rachotí vlaky. V Kolíně jsem nikdy nebyla. Ostuda jedna polabská :) Je to Král Jiří, kterým jsme jeli v Poděbradech?
Marie Novotná
10.3.2019 20:04
V Kolíně žil bratr mojí matky. Nebyla jsem na,, vodárně''na rozhledně. Mám to v plánu a Marina? Dík, za tip.
Zuzana Pivcová
10.3.2019 19:25
V Kolíně jsem byla jen jednou, a to v cukrárně někde u náměstí, když jsme tudy jeli před pár lety na motorce. Zdálo se mi to být docela veliké město. Města, která leží na řekách, mají pro mě skoro vždy zvláštní kouzlo. Díky, ať se Marině daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA