Moje energie:   Jak na houpačce
Foto: archiv autorky

Moje energie: Jak na houpačce

7. 3. 2019
Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Hezké vyznání. Příroda už se probouzí a energie z ní přímo sálá. Hodně hezkých chvil s vnoučátky. A to zdraví!
Eduard Smolík
Děkuji za pěkný článek.Mám podobný denní režim a tak mě to trochu vzalo za srdíčko.
Marie Ženatová
Děkuji Vám všem za milá slova...
Věra Ježková
Maruško, napsala jsi to pěkně. Přeji ti hezké jaro. :-)
Soňa Prachfeldová
Maruško, energie je všude kolem nás, tak hlavně ta pozitivní ať je Ti prospěšná a Tvé děti a vnoučci ať Tě dobře nabíjejí. Příroda a zahrada dodají další . Hodně zdraví do nového jara!
Jana Šenbergerová
Důležité je, aby energie nestagnovala, ale stále plynula, což autorce článku ze srdce přeji.
Naděžda Špásová
Maruško, myslím, že nás je hodně, kdo jsme na tom ne-li stejně, aspoň podobně. Já se ráno k vstávání ukecávám minimálně 10 minut a pak Cvičím už jen ze setrvačnosti. Hlavní je, že ta energie zatím vždycky naskočí. Přeju ti jí moc a moc. :-)
Zuzana Pivcová
Maruško, u Vás se ta energie ubírá správným směrem jako celý život. Tvrdím to pořád. :-D
Libuše Křapová
Maruško :-) Tak hodně hezké energie i nadále
Hana Nováková
Já se připojuji k Daně, moc hezky napsané

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%