Fota: Eva Krausová, snímky Českého Krumlova sdíleny z FB /J.Starý/
Ten přesunutý...
7. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
7.3.2019 16:37
Naděždo Š. jako mou odpověď Vám použiji slova J. Caklové: " Vím jaká jsem, jaký žiji život a jak mě vidí druzí je mi srdečně jedno. ;-)"
Moudrá i tato slova : Soudíš mě celého a myslíš, že tím říkáš kdo jsem já. Přitom jen říkáš, kdo jsi Ty. Kdo soudí, nikdy neporozumí. A kdo porozumí, nikdy nesoudí.
Eva Krausová
7.3.2019 15:53
Naděždo, fotky z mých zážitků jsou na památku a vždy jsou spojena s určitým zajímavým místem. Fotím i fenku Megí a z těchto zážitků za celý rok mám pak i kalendář, který věnuji třeba "chůvičce" Megí Vlastě. Mám kamarádku, která by z fotek její rodiny také přivítala, abych ji vytvořila kalendář. Jsou to milé vzpomínky na různé putování, takže nevím, co Vás na tom pohoršuje. Je to Váš problém, ne můj, když musíte soudit druhé lidi jen proto, že jsou vyfoceni u nějaké památky. Čekala bych spíše, že Vás zaujme, jak stejně zchátralý byl dříve Český Krumlov, nejen Most. Navíc jsem se soustředila nyní na přesunutý kostel (viz video), o Hněvíně jsem už tuším psala i o secesních vilách ap. To Zdenka S. si vše spojila s dokumenty o starém historickém Mostě, ač už není, neměli bychom zapomínat na tyto zbytečné skutky totalitního režimu. V dnešní době by to mocným už neprošlo. Věrko, událost to byla přesun kostela, bohužel na úkor zbourání historického skvostu. Dosud nějak neumím pochopit, že lidé to vůbec dovolili tenkrát. Tehdejší režim většinu bohužel ovlivnil tak, že všemu jen pasivně přihlíželi.
Věra Ježková
7.3.2019 15:18
Evo, dobře si vzpomínám, že přesun kostela byla velká událost. Prožívali jsme ji i my v Praze.
Dana Puchalská
7.3.2019 14:45
Ano nezbyva6mi nic jiného než souhlasit s Naďou. Proč tam není víc samostatných fotek města Most? Myslím že je nás víc těch, kdo Most moc nezná. A zajímaly by je stejně jako mně.
Naděžda Špásová
7.3.2019 13:51
Zřejmě hezká procházka, jen jsem trochu rozpačitá z těch fotek. Fotit sama sebe a pak to zveřejňovat mi připadá trochu ujeté.
Zdenka Soukupová
7.3.2019 13:31
Viděla jsem teď nedávno nějaký dokument o Mostu, kde byly záběry ze starého města před zbouráním. Předtím jsem nikdy takové fotky a videa neviděla. Překvapilo mě, jak byl starý Most krásný. Nevěděla jsem to. Bohužel, byl.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA