Foto: Projekt sebedůvěry Dove
Čím jsou dívky starší, tím méně si věří a bojí se tlaku okolí
5. 3. 2019Co dnes nejvíce řeší mladé dívky? Svůj vzhled. Tlak na to, jak vypadat, dnes cítí nejen třináctileté nebo patnáctileté slečny, ale i jejich o poznání mladší kolegyně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
21.3.2019 21:54
Určitě by se jim měly ukázat metody retušování fotografií, jako je např Dove Evolution https://youtu.be/iYhCn0jf46U
Mirek Hahn
8.3.2019 20:47
Tlak okolí.... Bože, to už je nějakých tlaků, kterých se ženy a dívky obávají a mají potřebu je masově a kolektivně řešit. Mladé dívky se bojí tlaku okolí na to jak mají vypadat, mladé ženy kolem třicítky se mají potřebu vymezovat tlaku okolí a společenskému očekávání pokud ještě nemají děti, zralé ženy kolem padesátky enervuje tlak okolí, který v byznysu adoruje mladé, výkonné a rozhodné typy. Tak snad do takového světa ani nevycházet a zůstat sedět doma, ne ? To už mi připadá, že v Karvinné se někdo uprdne a celý Cheb je z toho pod tlakem......
Věra Halátová
8.3.2019 20:36
Sebedůvěra v co? Ve svůj vzhled? To jsou věčné problémy puberťaček a adolescentek. Holky mají různé nápady, zvlášť když jim imponují různé herečky a modelky. Když jsem byla v tom věku, tak byla vzorem mladých dívek Sandy Show a Twiggy. Tak jsme chodily bosé - v létě, a nechtěly jsme jíst vepřo-knedlo-zelo. Když mi bylo 17, tak jsem jeden jela jen 1 kg jablek, druhý den asi 10 vajec na tvrdo uvařených, další dny, už nevím, prostě tímto blbnutím si holky prochází. Kdo má rozum v hlavě, začne se zabývat něčím jiným a a na takové voloviny nemá čas. V tom nadpise to slovo "řeší", to je záležitost mládeže, je módní. Řešit mohu matematický příklad, dokud jej vyřeším nebo nevyřeším. Ty dívky "neřeší" ty prostě přemýšlí o blbostech.
Slávka Kobylková
5.3.2019 19:49
V tomto musí zasáhnout rodiče, především matka a vysvětlit, o co jde. Jinak to mají dnes mladí fakt blbý, za našich časů jsme si daleko více věřily,a taky jsme to tak nerozebíraly...asi bych mladá být nechtěla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA