Když na naše ruce zaútočí počítačová myš
Ilustrační foto: pixabay.com

Když na naše ruce zaútočí počítačová myš

6. 3. 2019

Problémů a nemocí rukou bychom našli víc, než na prstech té jedné. Ač se různí, patří vždy mezi velmi nepříjemné, ať už jde o bolestivost, především nás ale výrazně omezují.

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Loch
Chtěl bych se zeptat, je vážně takový rozdíl v dopadech na zdraví mezi počítačovou myší za 160 a za 1600 Kč? Našel jsem tohle srovnání https://www.arecenze.cz/pocitacove-mysi/ a moc nechápu, z jakého důvodu bych si měl kupovat jednu myš za cenu 10, které umí stejně klikat. Nepotřebuji žádné profesionální vybavení k počítači, takže jestli je tam rozdíl v nějakých speciálních funkcích, je to pro mě bezvýznamné. Jde mi čistě o to, jestli dražší myš udělá skutečně zdravotní rozdíl, nebo stačí mít levnou a pravidelně ruku rozcvičovat. Děkuji.
Irena Drob
Tak já mám postiženou levou ruku, ač pravák. Pomáhá ortéza na noc a mazání alpou s aloe vera.
Danka Rotyková
Asi si každý z nás musí najít tu správnou myš a podložku a opravdu na těchto věcech nešetřit. Zaměstnavatelé někdy kupují základní vybavení, komu nevyhovuje, měl by si koupit jiné. Také jsem karpální tunel řešila, ale naštěstí ihned, jak začala bolest.
Alena Tollarová
S myšitidou jsem si taky užila své, ale šikovnou myšku jsem si nakonec našla a ani to moc nebolelo. Peněženku. V Lidlu mívají za pouhé tři stovky myš nezvyklého tvaru. Vypadá možná divně, ale je to jen zdání, padne do ruky a je fakt dobrá. Pod ní podložka s gelovou opěrkou pro zápěstí a je vystaráno.
Zorka Horká
Razit heslo čím větší, tím lepší - to sice chápu, ale zrovna u myši? Mám klasickou dámskou malou ruku (16cm) a myš tomu odpovídající. Nerada bych to zakřikla, ale jsem bez popisovaných potíží a to s ní pracuji cca 20 let.
Dana Puchalská
Ano Karle. m Moje současná myš k noťasu je skutečně velká,optická a už tyhle problémy nemám. První myš co jsem si koupila byla malá a ještě na kabel,ale to jsem ještě nic takového nevěděla.Je to už taky spoustu let.
Karel Hyndrák
Hodně lidí na myši šetří. Chyba! Kupte si pořádnou optickou myš. Čím větší, tím lepší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%