Vycházkové Lounky s malou hádankou
Foto: autorka

Vycházkové Lounky s malou hádankou

6. 3. 2019
Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Jsi chodec a pozorovatel roku. Bezva.
Soňa Prachfeldová
Smajlík
Soňa Prachfeldová
Opět moc krásný výlet s krásnými fotkami v těchto místech jsem nebyla. Naši předkové uměli ?
Jitka Hašková
Aleno jsi šikulka.
Anna Čípová
Dík za zajímavé putování, ráda jsem se prošla, Zrcadlení kostela sv. Kateřiny je parádní.
Eva Mužíková
Lounky byly jednou z vesnic, kudy se prohnala ta velká povodeň. Žije tam jedna moje známá pejskařka. Krásné fotky Alenko.
Elena Valeriánová
Jsi prostě dobrá! Už máš stovku? Musím se podívat. Na tvých toulkách mě nesmírně baví, jak to všechno máš v malíčku. Krásně umíš o svém kraji vyprávět. A tvé fotky, jedna vedle druhé, jsou nádherné a krásně doplňují článek. Prostě chválím a chválím. Je fakt, že žiješ v kraji, kde je tolik krásy a zajímavostí. Prostě děkuji.
Jana Šenbergerová
"Tato obec, kterou si vybral štáb natáčející filmový muzikál Starci na chmelu letos slaví devítisté třicáté narozeniny. Oslava, která proběhne v sobotu 25. srpna 2018 od 14.00 hodin na návsi v Lounkách, bude spojena se setkáním rodáků a přátel Lounek a Chodoun. Připraven je bohatý kulturní program ..." Nápověda byla tak okatá, že nebyl problém najít viz výše. A fotky krásné jako vždy.
Helena Votíková
Vůbec neznám, musela jsem si vzít k ruce mapu, abych se orientovala. Tak už vím. A když si máme zanotovat Milence v texaskách, tak asi Starci na chmelu a Lounky patří k sobě.
Naděžda Špásová
Do Lounek jsem jezdila, bydlela tam moje milá kamarádka Maruška. Jako studentky jsme obrážely okolní vesnice na čaje. Bylo to bezva.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%