Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jarmila Nedvídková
5.3.2019 20:37
Taky mám pocit, že jsem na to nadvakrát přišla, ale nejsem si moc jistá. Uvidím zítra.
Zuzana Pivcová
5.3.2019 19:00
Teď teprve koukám na ten obrázek. Tak to bude zase jinak. :-D
Zuzana Pivcová
5.3.2019 18:48
My jsme to se sestrou zkoušely nezávisle na sobě. Dobraly jsme se k dvěma vážením. Ano, to jde. Ovšem!! To neplatí vždy. V jednom případě nám to tak nejde. Buď na to Marcela ještě dnes přijde a dá mi vědět, nebo už také ne. Já tu jednu výjimku vzdávám. Tam po prvním vážení nevím, jak dál. Napíšu to poctivě zítra, bez ohledu na postupy dalších nebo Vladčino odtajnění.
ivana kosťunová
5.3.2019 18:06
Je :))
Věra Lišková
5.3.2019 15:27
Vypadalo to těžké, ale není.
Jana Kollinová
5.3.2019 11:23
Myslím, že mám řešení na dvě vážení.
Vladislava Dejmková
5.3.2019 09:49
Postup (můj) zveřejním až zítra ráno. Dnešek je pro všechny na bádání. Proto zatím neprozrazujte! Škoda, že ti, co si myslí, že ví, nemohou napsat svůj postup do nějakého skrytého místa a odhalil by se až později. Berte jako námět.
Zuzana Pivcová
5.3.2019 09:41
My se sestrou už také odděleně bádáme. Zatím ale, prosím, nepište nikdo postup.
Mirek Hahn
5.3.2019 09:34
Taky jsem si myslel, že je chyba v zadání a musí to být třikrát... Ale když Blanka napsala, že se dobrala výsledku.... Jde to nadvakrát, díky tomu, že je to ve třech barvách a v páru se liší hmotnost.
ivana kosťunová
5.3.2019 09:30
Ať dělám co dělám, vychází mi to natřikrát. Ale ještě budu přemýšlet, nějak to jít musí. :))
Načíst starší příspěvky